Ennyit fogyott Tolvai Reni

A COVID miatti karanténidőszak alatt kezdte az életmódváltást Tolvai Reni, aki nem csak tartja a súlyát, hanem most újabb kilóktól szabadult meg.

Az énekesnő eéső körben kicsit több, mint hat hónap alatt 17 kilót fogyott Tolvai Reni, két ruhamérettel lett soványabb.

„Korábban is egészségesen étkeztem, fehér húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, s ha ritkán tésztát, akkor is teljes kiőrlésűt fogyasztottam és nem nassoltam” – mondta korábban a Blikknek az énekesnő. – „Viszont kiderült, hogy ez sem elég, mert nagyobb mennyiséget fogyasztottam, mint kellene és rossz órákban. A tanácsadóm segített, elmagyarázta, hogy nem mindegy, mikor mit eszem és az sem, mennyit iszom. Nekem nem szabad 50 grammnál több szénhidrátot ennem, és naponta legalább három liter folyadékot meg kell innom ahhoz, hogy a szervezetem ideálisan működjön.”

Tolvai Reni sokat tanult a testéről, amióta elkezdte az életmódváltást egy tanácsadó segítségével.

Nagyon szigorú felügyelet alatt csináltam végig. Minden reggel rá kell állnom a mérlegre és elküldenem a tanácsadómnak, mennyit mutat, és le kell fotóznom minden egyes ételt, amit eszem. Szerintem ezt csak így lehet csinálni ahhoz, hogy az ember tényleg sikeres legyen. Beszereztem mindenféle sporteszközt otthonra, és bevallom, nagyon élvezem így a mozgást” – árulta el az énekesnő.

Reni legfrissebb fotóján is kirobbanó formában van, kiderült, hogy összesen 20 kilótól szabadult már meg. 

Olvasd el ezt is!

Tolvai Reni szűkre szabja magát

Forrás: Napidoktor.hu