Harminc kilót fogyott Cseke Katinka

Bomba formában van a Jóban Rosszban sztárja

Kamasz lánya születése óta állandó küzdelmet folytat a kilókkal Cseke Katinka. A Jóban Rosszban sztárja nemrég azonban olyan módszert talált, amellyel pár hónap alatt harminc kilótól sikerült megszabadulnia. A színésznő a csodás változást Singh Vikinek köszönheti, aki saját titkát osztotta meg Katinkával.

Cseke Katinka hosszú évek óta küzd a kilókkal, rengeteg mindent kipróbált már, de semmi nem hozta meg számára a várt eredményt. Pár hónapja egy forgatáson találkozott Singh Vikivel, aki egy indiai módszert javasolt neki, amellyel az énekesnő több mint 12 kilót fogyott pár hónap alatt. Katinka először szkeptikus volt, de három hét után elkezdte érezni a hatást.

Az első hétben nem történt semmi, akkor azt gondoltam, ez is csak egy felesleges próbálkozás, de Viki megnyugtatott, várjak még, kell egy kis idő, míg hat a szer. Persze türelmetlen voltam, de nem adtam fel, és utólag kiderült, hogy nagyon jól tettem, ugyanis elkezdtek rólam leolvadni a kilók. Aztán következett egy nehezebb időszak az életemben, de akkor is meg tudtam tartani a súlyomat, pedig a stresszes időszakokban korábban falási rohamok törtek rám” – magyarázta Katinka.

Ebben a gyógynövény receptúrában csak természetes hatóanyagok vannak, ezért is mertem kipróbálni. Megelőzi a zsírok lerakódását és a szénhidrátok felszívódást. Elmúlt az állandó éhségem, önmegtartóztatás nélkül csökkent az étvágyam. Pár hónapja még 100 kiló felett voltam, ma már azonban M-es méretet hordok, és 79 kilót mutat a mérleg. Mindenki, akivel találkozom, a módszerről faggat, sokan már azt hiszik, hogy 70 kiló vagyok. A végcél, hogy elérjem a 68-69 kilót. Még sosem voltam ennyire biztos benne, hogy sikerül” – tette hozzá a színésznő, aki reményei szerint tél végére eléri álomsúlyát.

A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


20 hozzászólás

 1. Krisztina

  ok,elhiszem hogy az indiai fűszertől fogyott le.
  De ha segíteni szeretne másokin is,akkor legyenszíves elárulni,hogy hol lehet beszerezni.
  köszönöm

  Válasz
 2. Bódog Éva

  Hogy lehet 79 kg súllyal M-s a mérete? Én 73 kg vagyok és az L-XL méretű ruha jó rám.

  Válasz
 3. Szentkuti Anna

  Hát ez az! 79 kg (alacsony is a színésznő) és M-es méret :-)) Nevetséges és hazug az egész cikk. Be ne vegye senki. lefogyni úgy lehet, hogy nem eszünk, és sokat mozgunk. Nincs csodaszer.

  Válasz
 4. Kiss János

  Aggódom Cseke Katinkáért, mert már a múlt héten is 30 kilót fogyott, ez így 60.Az kicsit sokkkk.

  Válasz
 5. Miele Regina

  Ez nem iaz! Én láttam ugyan olyan kövér mint volt, A haja ugyan olyan zsííros, ugyan úgy ápolatlan és a tornacipője is retkes tehát ha fogyna is ugyan olyan gusztustalan és kellemetlen testszagú tahó maradna amilyen. Erre nincsenek csodaszerek.

  Válasz
 6. Mici

  Kamunak tűnik, se terméknév se ár semmi konkrét dologról nem beszélt. Ha akar segíteni másoknak elég rosszul csinálja. Osztom az előttem írónak a véleményét ( pl. hol lehet kapni ). Nesze semmi fogd meg jól illik rá az egészre!!!

  Válasz
 7. Alexandr

  Így is ronda és agresszív ! Szokott vajon tükörbe nézni ? Ki az a bolond aki egy ilyennel szóba áll . . . ?

  Üdv – Szerencse

  Válasz
 8. Madeleine

  Igen közönsegesek a velemenyek.
  En csak a tea nevere lennek kivancsi, amiröl nem szol a fama.

  Válasz
 9. Gyöngyösi Éva

  Hiába fogy akármennyit, iszonyú harsány és közönséges. És nemcsak filmen, valszeg életben is ilyen. Ami szomorú, azt hiszi jópofa és így jobban fogják szeretni. Kicsit visszafoghatná már magát és egy kis póthaj sem ártana, különben örökké Bodolainé Kannás Erzsébet marad.

  Válasz
 10. Szabó Ágnes

  Utána néztem ennek a gyógynövénynek és senki nem tesz említést arról, hogy szívritmus zavart is okozhat.

  Válasz
 11. Istvánné Szücs

  Ezek a fotók köszönő viszonyban nincsenek azzal ahogy a Jóban-rosszban sorozatban kiné! Állandóan a fogyásról beszél, ennek már ott is meg kellene látszani , mert állítólag 3 hónappal előbb veszik fel a részeket. Tudom, hogy arról nem tehet, hogy rossz minőségű a haja,de klegalább a rendező, vagy valaki ráébrednbe hogy ez már gusztustalan, ahogy kinéz, még ha kannás bözsi is. Nem hiszem el, hogy valamit nem tudnának kezdeni a hajával, mert ennyire igénytelenül képernyőre kerülni, szégyen.

  Válasz
 12. Szilvia Kelemen

  retkes nagy tahó paraszt koszos zsíros nagypofájú bunkó dagadt undorító nő

  Válasz
 13. margit

  én elhiszem h ennyit fogyott én azt szedem amit Aönczi Gábor és 4 hónap alatt fogytam 5 kg mot. Első hónapban semmi utána ment le én jó eredménynek tartóm ezt ,mert én nem tudok ugy mozogni ahogy kénne.Régen állandóan nasiztam a kajálások mellet most eszembe se jut.2-3 szor eszek csak naponta és keveset.

  Válasz
 14. Zsuzsanna

  Idegesítő, ahogy beszél, nem nagyon látok rajta jelentős súlycsökkenést-

  Válasz
 15. Geresi

  Hat igen kemeny embertelen komentek hangzanak el itt,,,,az nem is jut eszebe senknek nemlehet reklamozni azert nem mondhatjaa szer nevet???mindenek elott,, kedves atlagos jopofa csajszi es kar igy le becsmerelni barkit,,,,

  Válasz
 16. Szücs Istvánné

  Annyiszor fogyott már le, rég 40 kilónak kellene lennie! Régen írtak róla, kellett már valami! Az, hogy sztár- erősen megkérdőjelezhető!Harsányságával, ápolatlan rendetlen hajával nem igazán sztár tipus. A sorozatbeli párja illik hozzá, az is mindig ordít, természetellenesen viselkedik.

  Válasz
 17. Bandi

  Az indiai szer: Moringa, lóretekfa, tormafa neveken ismeretes.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.