Tolvai Reni szűkre szabja magát

A Megasztár5 nyertese Tolvai Reni elhatározta, hogy drasztikus fogyókúrába kezd. Egy hónap alatt 8 kilót akar ledobni!

Dögös hangjával és nőies vonalaival nem csak a férfiakat bűvöli el, hanem az egész országot sikerült már elvarázsolnia. Tolvai Renátával nagyot fordult a világ az utóbbi időben, ugyanis amellett, hogy megnyerte a Megasztárt, a versenynek köszönhetően rátalált a szerelem is. Az énekesnő számára most kerek a világ, ám ő mégis úgy döntött, még csinosabb és fittebb szeretne lenni. Eltökélt szándéka, hogy egy hónap alatt megszabadul 6-8 kiló fölöslegtől.

Világéletében fogyókúrázott az Év Hangja, a létező összes módszert kipróbálta már Tolvai Renáta, sportolni is eljárt rendszeresen, ám csaknem akart lemenni róla a felesleg. Ráadásul a nagyváradi lányra a Megasztár alatt felszaladt 6-8 kiló, amelytől egy hónap alatt szeretne megszabadulni.

Tolvai_Renata2

Mint mondja, ő most is jól érzi magát a bőrében, de szeretne még fittebb és csinosabb lenni. Ezért csatlakozott ahhoz a zsírégető klubhoz, amelynek segítségével Falusi Mariann is rengeteget fogyott az utóbbi időben, ráadásul az állóképessége is sokat javult, ami szintén nagyon fontos Reni számára.

„Tudom jól, hogy sosem leszek csontsovány, hiszen genetikailag is teltebb idomokkal rendelkezem. Büszke is vagyok nőies vonalaimra, de az is nagyon fontos számomra, hogy jól álljanak rajtam a kedvenc ruháim. Szeretem a bevállalós, csajos szűk darabokat, különösen a ceruzafazonú szoknyákat, ám ahhoz, hogy jól mutassak bennük, kicsit fogynom kell.”

„Úgy tűnik, az, hogy rengeteget mozgok, táncolok a színpadon, önmagában nem elég. Ezért elkezdtem egy speciális zsírégető diétát, felbuzdulva Falusi Mariann látványos fogyásán. Ugyanaz a dietetikus csapat segít ledobni a fölös kilókat, mint neki” – árulta el mosolyogva a kivételes hangú lány, aki a szűkebb szabású ruhákban is szeretne hódítani. A színpadon kaméleonként újra és újra megújuló énekesnő emellett arra is törekszik, hogy fittebb legyen és ezáltal jobban bírja a fellépésekkel járó megpróbáltatásokat.

Forrás: