Mérgező édesvízi halak

Mérgező adalékanyag az ivóvízben? – Amerika retteg Az édesvízi halak is felszívták a toxikus szert Nagy mennyiséget találtak egy mérgező adalékanyagból édesvízi halakban, szerte az...

Így készítsünk tejfölt otthon

Régen minden falusi kamrában volt tejfölös köcsög, amiben nagyanyáink készítették a tejfölt. Mára ez a tudás elkopott, hiszen sok éven keresztül a boltok polcai roskadoztak az olcsó...
savanyú káposzta

Finom receptek a vitamindús savanyú káposztával

Ha tél, akkor savanyú káposzta: kiváló vitamin- és rostforrás, jótékony baktériumokban gazdag, ráadásul sokféleképpen elkészíthetjük. Az alábbi recepteket érdemes legalább egyszer...

Ezek a leghatékonyabb időszakos böjt típusok

Sokszor írtunk már erről az étrendről, most összefoglaljuk, mit tudni a típusairól. Az időszakos böjtölés lényege, hogy van egy étkezési és egy böjtölési idő. Előnye, hogy nincs...