Shakira édes függősége

Ki hinné, hogy a gyönyörű kolumbiai származású énekesnő gyengéje a csokoládé?

Pedig nem is csak egyszerű vágyról van szó, valósággal betege az édességnek, és igazi kínszenvedés volt neki, amikor egy videóklip miatt vissza kellett fognia a nassolást.

"Életemben először csokoládéról álmodtam és könnyes szemmel ébredtem" – idézi fel Shakira azt a pillanatot, amikor rádöbbent, mennyire hiányzik neki a lágyan szétfolyó kakaós édesség. Bár az egészséges életmód és ételek híve, úgy véli, az embernek igenis szüksége van rá, hogy néha megadja a testének a kényeztetést. A 32 éves énekesnő – akit nemrégiben jegyzett el kedvese, Antonio de la Rua -, azt mondja: fontos, hogy egyensúlyban legyen a diéta és a jutalmazás.

8701

Arra, hogy valójában mennyire fontos számára a csokoládé, akkor jött rá, amikor a "She Wolf" című számhoz kezdték forgatni a videóklipet. Bár nincs oka szégyenkezni a teste miatt, mégis úgy érezte, nem árt a felvételek előtt némi diéta, hogy igazán formába jöjjön. Egy teljes hónapon keresztül csak halakat, spenótot és egy speciális, tofuból készült édességet evett, hogy kirobbanó külsővel kápráztassa el rajongóit. Eközben azonban rájött, annyira hiányzik neki a finom csokicsemege, hogy már erről álmodik és sírva ébred.

A klip befejezésekor viszont úgy döntött, megérdemel egy kis jutalmat: szinte alig álltak le a kamerák, ő már benn ült egy Los Angeles-i kávézóban és együltő helyében öt szelet csokitortát falt be!

Forrás: