Plasztikai műtétek nem szokványos területeken

Amikor azt halljuk, plasztikai beavatkozás, a legtöbbünknek a mellműtétek, a ráncfelvarrás vagy valamilyen fogyasztó műtét jut eszébe. Valóban ezek a leggyakoribb beavatkozások, amelyekkel a páciensek plasztikai sebészhez fordulnak. De nem csak ezeken a testrészeken kérnek szépészeti beavatkozást. Cikkünkben 3 olyan testrészt mutatunk be, amelyek szintén esztétikussá varázsolhatók műtéti eljárással, és nem tartoznak a szokványos plasztikai műtétek közé.

Elálló fül

A nagyobb méretű vagy elálló fülek sajnos jelentősen ronthatnak az arc esztétikáján. Ráadásul gyerekkorban, sőt gyakran még felnőttkorban is csúfolódás tárgya lehet, ami negatívan befolyásolja az önbizalmat. Éppen ezért a plasztikai sebészeknek erre is van megoldásuk.

sebészet

Ez az egyetlen olyan plasztikai műtét, amelyet gyerekeknél is elvégeznek. Természetesen ehhez szükséges a szülő beleegyezése, esetleg jelenléte is a beavatkozás során.

Intim területek

Szintén önbizalomhiányhoz vezethet, ha valaki nem látja esztétikusnak intim testrészét. Ráadásul hölgyeknél egyes esetekben nem az esztétika a legnagyobb probléma, hanem hogy az intim területek deformáltsága fájdalommal, kényelmetlenséggel is együtt járhat. Erre a problémára is sok esetben már csak a plasztikai műtét jelent megoldást.

Az intim plasztikának több típusa is van problémától függően. Hölgyek esetében ez érintheti a kisajkakat, a hüvelyt vagy a szeméremdombot is. Férfiak esetében pedig az intim területen lévő bőrt, valamint a nemi szerv méretét (hosszát és vastagságát is).

Toka

Habár a toka bőrét érintő problémák egészségügyileg nem jelentenek kockázatot, érthető módon esztétikailag annál inkább. A tokát érintő két fő probléma a lerakódott zsírszövetek és a rugalmatlan, ráncos bőr. Plasztikai beavatkozással ez mind orvosolható, így a páciens nyaka ismét fiatalos, feszes lehet.

Gynecomastia, avagy a férfi mell

Amikor a férfiaknál valamilyen hormonegyensúly probléma van, az sok esetben az emlők megnagyobbodásával jár együtt. Ez pedig szintén negatívan hat a mindennapokra és az önbizalomra. A gynecomastia műtét segítségével korrigálható a probléma, és a nőies mellforma helyett a férfi páciens ismét visszanyerheti férfias megjelenését.

A Lóderer Plasztikai Sebészeten ezeket a beavatkozásokat profi szakorvosok végzik, modern orvostechnológiai eszközökkel, nyugodt, diszkrét környezetben, ráadásul fájdalommentesen.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.