Íme az 5 legismertebb plasztikai műtét

A vonzó külső megteremtése mindig is vágyott célja volt az embereknek. Van, hogy elég a diéta és a rendszeres testmozgás, máskor sajnos életmódváltással nem orvosolhatóak a problémák.

Itt kerül képbe a plasztikai sebészet, mely ma már rutin beavatkozás keretein belül teszi lehetővé a kívánt formák, méretek elérését. De vajon melyek a leginkább népszerű műtétek? Mi az, ami iránt a legtöbben érdeklődnek? Cikkünkben most ennek igyekszünk utánajárni.

Dr. Falus György plasztikai sebész szerint a mellnagyobbítás még mindig vezeti a listát, de vele egyidejűleg az egyéb mellplasztikai eljárások is kedveltek. A mellimplantátumok cseréje sokszor csak évtizedek múltán válhat szükségessé, és ilyenkor akár össze is kapcsolható az például az idővel aktuálissá váló mellfelvarrással. A telt, formás, feszes keblek a nőiség szimbólumainak számítanak, amelyek minden életkorban képesek arra, hogy magabiztossá tegyenek egy nőt. Nem véletlen, hogy minden korábbinál többen választják a beavatkozás előnyeit.

Ferde, netán kicsi, vagy éppen túl nagy az orra? Műtesse meg. Íme néhány orrplasztikai műtét fajta.

Plasztikai műtétek – orrplasztika

Szintén kritikus területnek számít a has, amelynek állapotára rányomhatja a bélyegét a hirtelen súlyváltozás és persze a várandósság időszaka. Nem csak a kellemetlen striáktól sikerülhet megszabadulni a plasztikai sebész szikéjének köszönhetően, hanem például a fogyás után hátra maradt bőrfeleslegtől is. Nem ritka, hogy zsírleszívással kombináltan történik a hasplasztika, így olyan helyekről is eltávolítható a zsír, ahonnan testmozgással aligha sikerülne. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a zsírleszívás nem a fogyókúra eszköze, inkább áll rendelkezésre egyfajta testszobrászati módszerként.

Talán kevesen gondolnánk, hogy a férfi intimplasztika iránt is egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. A nemi szerv méretét, ha nem is hosszában, de vastagságában egyszerűen lehet növelni a saját zsír beültetésével. Nem csak a férfiak, hanem a nők is fontosnak tartják, hogy elégedettek legyenek az intim területeikkel, s ennek érdekében szike alá feküdni sem átallnak. A kisajakplasztika rutin beavatkozásnak számít, és sokkal gyorsabban gyógyul, mint azt a legtöbben hinnék. A plasztikai beavatkozások nagy segítséget nyújthatnak akkor, ha a külsővel vagy egyes testtájakkal való elégedetlenség hatással van a magabiztosságra és így az egész életminőségre.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.