Hódi Pamela bevállalta – Plasztikai beavatkozáson esett át

Hódi Pamela két gyermek születését követő szoptatás után nem volt elégedett melleivel, ezért kés alá feküdt.

Áprilisban volt a plasztikai beavatkozásom, amit akkor szándékosan nem vertem nagydobra. Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt. Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak. Végig mellettem volt, és utána is segített. Szerencsére jól viseltem, szinte meg sem éreztem. Az eredménnyel pedig elégedett vagyok, régen éreztem magam ennyire jól a bőrömben” – mesélte a Blikknek Hódi Pamela.

Berki Krisztián egykori párja második gyermeke születés után visszavonult a nyilvánosságtól. 

“Nem hiányzott a munka, a szereplés, nagyon élveztem minden percet, amit a családommal tudtam tölteni. Nati születése után nem tudtam megélni az anyaság minden percét, mert közben folyamatosan dolgoztam, amit utólag kicsit bánok. Evoletnél viszont másként csináltam, és ez jó döntés volt” – mondta a családanya.

Most azonban az RTL Klub Nyerő páros című műsorában szerepel férjével, Tóth Bencével. A felvételek miatt sok időt kellett a gyerekektől távol tölteniük.

“Én jobban bírtam, mivel egyszer már előfordult, hogy forgatás miatt néhány hétig távol voltam. Bencének nehezebb volt, mert neki ez volt az első ilyen alkalom. A lányok viszont jól viselték. Evolet a nagymamáknál volt, Nati pedig felváltva a barátnőimnél, akikkel folyton programoztak. Nagyon jól érezte magát végig” – tette hozzá Pamela.

Olvasd el ezt is!

Videó – Hódi Pamela túl van a magánéleti válságon?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.