Király Linda pajzsmirigy alulműködéssel küzd

Nagyjából 2,5-3 éve kezdődtek a tünetek: annak ellenére, hogy fáradt voltam, nagyon rosszul aludtam, hullott a hajam, felszaladtak rám a kilók, emellett pedig éreztem, hogy nem vagyok önmagam. Alapvetően egy mindig vidám, nevetős lány vagyok, de akkor boldogtalan voltam, nem találtam a helyem, terhet éreztem magamon.

Több orvosnál is jártam, akik ránézésre tudták, hogy pajzsmirigy alulműködéstől szenvedek, aminek következtében felborult a hormonháztartásom. Több gyógyszert is felírtak, de egyik sem vált be igazán. Végül elvégeztünk egy vérvételt, aminek az eredményei alapján az orvos egy speciális étrendet írt elő. Ebben olyan ételek szerepelnek, amit a szervezetem könnyen fel tud dolgozni, így például mellőznöm kell a fehérjét, bizonyos zöldségeket és gyümölcsöket, egyes fűszereket azonban kifejezetten fogyasztanom kell.

Több gyógyszert is kipróbáltam, de nálam egyik sem vált be. Próbáltam viszont alternatív, természetes megoldásokat, mint az akupunktúra vagy az agykontroll, és hiszek a pozitív gondolkodás gyógyító erejében.

Fotó: KirályLinda.hu

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj