Sandra Bullock – Zsírt az arcba!

Jennifer Aniston, Sandra Bullock, csak néhány azok közül a sztárok közül akiknek arca az évek múltával alig ráncosodott. Ezt valószínűleg a saját zsírral való arcfeltöltésnek köszönhetik

Jennifer Aniston, Madonna, Sandra Bullock vagy épp Heather Locklear – láttunk róluk már kevésbé előnyös képeket, és varázslatos „újjászületéseket" is. Egy valami nyilvánvalóan megmutatkozik, ha aktuális fotóikat összehasonlítjuk az öt-tíz évvel korábbiakkal: ráncoknak ugyan nyoma sincs, ám kissé megváltozott az arcuk formája. S ez alapján könnyen lehet, hogy fiatalos külsejüket nagyrészt a jelenleg legkedveltebb és leghatékonyabbnak tartott saját zsírral való arcfeltöltésnek köszönhetik.

„Rengeteg eljárás létezik, amely visszaadja a bőr rugalmasságát, karbantartja az izmokat, ám sajnos az évek múlásával ez megakadályozhatatlanul együtt jár némi szöveti sorvadással – főleg azoknál, akik nem szednek fel plusz kilókat – és látványosan fogyhat az arcon lévő zsírállomány is." – magyarázza Dr. Gacs János, a Dr. Rose Magánkórház plasztikai sebésze.

„A megjelenés fáradtabb benyomást kelt, az arckontúrok kevésbé határozottak" – fűzi hozzá a szakember – „Az utóbbi évek legbiztonságosabb és legideálisabb ráncfeltöltő anyaga, a megfelelő eljárással kezelt, majd visszainjektált saját zsír újra teltebbé, kisimultabbá varázsolja az arcot. Eközben nem kell allergiás reakciótól tartanunk akkor sem, ha nagyobb területen alkalmazzuk az eljárást. Abszolút természetes anyag, amely avatott kezek által használva teljesen természetes hatást is kelt."

jenniferaniston1

Nem mindegy azonban, hogy a test mely részéről származik a zsírszövet. A has, a far, a csípő környékén található zsír reagál leglassabban a fogyásra, s bármilyen sok bosszúságot okoz e tény egy fogyókúra során, az arcfeltöltés esetében mégis ez a legjobb, ami történhet a pácienssel. A megfelelő zsírszövet viszonylag stabilan „megtelepszik" a feltöltés helyén, csak bizonyos része szívódik fel az első hetekben, első néhány hónapban.

„Az említett zónák valamelyikéből eltávolított zsírszövetet leülepítjük, s speciális szűrőn keresztül átszűrjük" – magyarázza Gacs doktor a folyamatot – „majd a tiszta zsírsejteket helyi érzéstelenítés mellett beinjektáljuk a kívánt arcterületre. Az elkövetkező hetekben a befecskendezett zsírsejtek 20-40% szívódik majd fel, ezért a beavatkozás során indokolt kissé „túltölteni" az arcot. A külvilág ezt úgy érzékeli majd, mintha az illető felszedett volna néhány kilót. Pár héttel később azonban már csak a frissebb, fiatalosabb, kisimult vonásokat látják majd. Ha szükséges, a beavatkozás fél év múlva ismételhető."

Tudta?

Saját zsírral akár az ajkak is dúsíthatók, de szép eredmény érhető el a szemöldök közötti „harag ráncok” és az orr melletti labiális ráncok feltöltésével is. Megemelhető a járomív területe, s ezáltal a környező területek is feszesebbé válnak. Akár akne nyomok vagy egyéb hegek kiemelésére is alkalmas az eljárás.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.