„Szexuális problémáim is lettek a gerincsérv miatt…”

25-34 év közötti nő vagyok. 10 éve küzdöttem már komoly problémával: lumbalis gerincsérv okozott nálam különféle tüneteket. Rendszertelen volt a menstruációm, frigiditást tapasztaltam, aktív mozgás során állandóan attól rettegtem, hogy a becsípődés megint előfordul. Fájdalmaim miatt az alvással is gyakran gondjaim voltak…

Az emésztésem lelassult, felborult a hormonháztartásom, emiatt a súlytöbbletet sem tudtam elkerülni. A gerincsérv a szexuális életemet is megkeserítette, gyakorlatilag meddővé tett.

Megoldásképpen a Ceragem V3 bizonyult jó választásnak. Egyszerű volt és nem kellett hónapokat várni arra, hogy változás következzen be.

A gerincsérv a gerinc csigolyák közötti porckorongok problémája, porckorongsérvnek is nevezik. A gerincsérv okozta fájdalom vagy hirtelen jelentkezik, szinte egyik napról a másikra, vagy egy folyamat része, azaz már egy ideje fájdalmaink vannak, de azok egyre hangsúlyosabbá válnak – jegyzi meg a szerkesztő.

A gerincsérv sokkal több a hátfájásnál: a fájdalom lokális, kisugárzik a végtagokba, zsibbadást okoz és érzés zavart, a fájdalom érintheti a nyakat vagy az ágyékot is, a mozgás korlátozódik. Megfelelő kezelés híján a gerincsérv további problémákat, betegségeket is okozhat. A krónikus lumbalis gerincfájdalom okozza a legtöbb átmeneti munkaképtelenséget – valamennyi krónikus betegnek 10 százalékát kínozza ágyéki gerincbaj.

Mivel rontja az idegműködést, a szexuális életben is keletkezhet zavar. Szeretkezni szabad, ugyanis egy átlagos nemi aktus közben olyan erőbehatás nem éri a gerincet, ami gondot okoz, de az biztos, hogy óvatosnak kell lenni, a partnernek mindenképp tekintettel kell lennie gerincproblémás párja teherbíró képességére – jegyzi meg a szerkesztő.

A Ceragem V3 egy automatikus, termo-akupresszúrás készülék, mely a testhez igazodik. Letapogatja a gerincoszlop hosszát, leméri a görbületét, megtalálja a test akupresszúrás pontjait és felméri a terhelést, a test nyomás elosztását is.

Miután feltérképezte a gerincet, a készülék személyre szabott termo-akupresszúrás programot készít a páciens számára.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.