Bűbájosan boszorkányos: Alyssa Milano

A Melrose Place és a Bűbájos boszorkák forgatásának elején még meglehetősen átlagos külsővel jelent meg, aztán a szemünk láttára vált gyönyörű hercegnővé. Hogyan csinálta?

Alyssa Milano számos területen teljesített már kiemelkedőt, külön-külön is elég lenne bármelyik, hogy felfigyeljnk a nevére, nemhogy így együtt. Annak idején a színésznő a Melrose Place című sorozatban tűnt fel, az igazi ismertséget – legalábbis Magyarországon – viszont inkább a Bűbájos boszorkák című fantasztikus sorozat hozta meg számára. Ha emlékszel még rá, hogy nézett ki a sorozat első néhány részében, majd megnézed az utolsó évadbeli kinézetét, meg fogsz döbbenni.

Alyssa az évek során nemcsak alakját tökéletesítette, de először a sorozat producere lett az egyik főszerep mellett, később már a történetírásba is belekóstolt, majd megalapította saját divattervező cégét. Emellett pedig gondosan ügyel rá, hogy vállalkozása saját reklámja lehessen, mindig egészségesen és fitten jelenik meg.16259

Leginkább a zóna-diétának nevezett étkezést pártolja, amelynek lényege, hogy minden egyes étkezéskor nagyon kevés legyen az elfogyasztott étel kalóriatartalma, az összetétele pedig a következő módon nézzen ki: negyven százalék szénhidrát, harminc százalék fehérje és harminc százalék zsír. Ez azonban nem azt jelenti, hogy Alyssa kizárólag ezen szabály szerint válogatja ki ételeit, például vasárnaponként azt eszi, amit szeretne.

Rendkívül szereti például a szusit és az anyja olaszos főztjeit, különösen a spenótos lasagnát. Az ilyen kicsapongások ellen azonban futással és lassú kocogással védekezik, ezzel a lábizmait is formában tudja tartani. Saját bevallása szerint naponta legalább öt kilométert fut, enélkül nem is kezdődhet el a nap. Ezután imád spinningelni a helyi edzőteremben, egy foglalkozás negyven percig tart, és hetente kétszer jógára is jár.

A mozgásban nagy segítségére van edzője, aki saját programot állított neki össze a felsőtest kidolgozásához is, ez a heti edzésprogramban legalább kétszer harminc perc súlyzózást jelent.

Forrás: