Madonna az ájurvédában hisz

A világsztárok nem titkolják, hogy egészségük érdekében olykor igen különleges gyógyító kezeléseknek vetik alá magukat.

Madonna, Goldie Hawn és Cherie Blair például a keleti gyógymódok felé fordultak, így az ájurvédához belső egyensúlyuk megtartásához.

A szupermodell Christy Turlington ezen gyógymód egyik leglelkesebb híve, aki mindezt népszerűsíti is.

Az ájurvéda Indiából származó, tradicionális gyógymód.Christy elmondása szerint a jógagyakorlás folyamán fedezte fel ennek "testvér-filozófiáját," az ájurvédát és számos olyan dolgot, melytől jobban érzi magát a bőrében.

Turlington a Philosophy Today nevű lapnak adott nyilatkozatában mesélt arról, hogy az ájurvéda egy igen összetett, bonyolult, immár 5000 éves tudomány.

pkjf1mrr

Változó mértékben, de mindannyiunkban megvan mindhárom úgynevezett dosha, és mind az öt természeti elem, ezek tesznek minket egyéniséggé.

Az öt természeti elem és három dosha között egyensúlynak kell lennie ahhoz, hogy kiegyensúlyozottnak, boldognak érezhessük magunkat.

Az ajurvédikus filozófia szerint, az öt elem páronként összekapcsolódik, mely által három dinamikus erő vagy kölcsönhatás jön létre.

Ezeket dósáknak hívunk. A dósa jelentése "az ami változik". A dósák folyamatosan dinamikus egyensúlyban mozognak. Az ájurvéda nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatokra, a jógára és a meditációra is.
Christy Turlington modell egyik az ájurvédikus bőrápolással foglalkozó Sundari vállaltnak, amely szanszkrit nyelven azt jelenti: gyönyörű nő.

Forrás: