Koronavírus: 10 sztár, akiket nem kímélt a fertőzés

A betegség napjainkban rengeteg embert érint a világon, és egyre bővül a koronavírusos hírességek listája is. Számos színészt, színésznőt, talkshow-sztárt elért, akik másokkal is megosztották koronavírus-tapasztalataikat. 

A koronavírus-fertőzés senkit sem kímél – nem kevés híresség is elkapta, s ők természetesen nem titkolták el betegségüket, Instagram-posztban vagy egyéb módon beszámoltak róla. De lássuk, kikről van szó és mit tapasztaltak a koronavírusos hírességek.

1. Robert Pattinson: a színészt a közelmúltban tesztelték koronavírus-gyanú miatt, miközben a Batman-filmen dolgozott. A Warner Bros. közleményben is megerősítette, hogy a csapatból valaki elkapta a fertőzést, majd a forgatást egy időre szüneteltették. Pattinson pedig önkéntes karanténba vonult.

2. Dwayne „Szikla” Johnson: Dwayne maga számolt be Instagram-oldalán arról, hogy Covid-19 tesztje pozitív lett, ahogyan a feleségéé és két lányáé is. Úgy vélte, közeli baráttól kaphatta el a vírust. „Elmondhatom, hogy ez volt az egyik legnagyobb kihívást jelentő és legnehezebb dolog, amit valaha is át kellett élnünk családként” – vallotta a színész a betegség kapcsán.

Fotó: 123rf.com

3. Antonio Banderas: a színész bejelentette, hogy 60. születésnapját karanténban tölti, miután koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott. Instagram-oldalán Banderas azt írta, viszonylag jól van, csak kissé fáradtabb, mint lenni szokott, ám biztos abban, hogy hamarosan felépül.

4. Alyssa Milano: a színésznő arról számolt be, hogy alapvetően minden Covid-19 tünet jelentkezett nála, a fájdalom, az ízlelés elveszítése, a láz, légzési nehézség, fejfájás és egyebek. A 47 éves sztár azt is elmondta, hogy egymás után két tesztje lett negatív, majd 4 hónappal később, amikor gyomorproblémák, szédülés és légszomj gyötörte, végre kiderült, hogy a Covid-19 antitest-tesztje pozitív. 

5. Bryan Cranston: a 64 esztendős színész annak ellenére is elkapta a vírust, hogy véleménye szerint igen szigorúan betartotta a szabályokat. A Breaking Bad sztárja Instagramon még egy videót is mutatott magáról, amint a kórházban fekszik, ahová vérplazmát adományozni ment. Cranston hálás, amiért ő életben maradt. Azt javasolja mindenkinek, tartsák be az utasításokat!

6. Mel Gibson: az Oscar-díjas sztár áprilisban kapott pozitív eredményt koronavírus-tesztje alkalmával. A 64 éves Gibson kórházba került, 1 hetet töltött ott. Kezelése során remdesivirt is kapott, mely a jelek szerint segít az embereknek jobban lenni, ha Covid-19 fertőzés gyötri őket.

Fotó: 123rf.com

7. Pink: a Grammy-díjas énekesnő, dalszerző és producer az Instagramon írt arról, hogy 3 éves fiával már felgyógyultak a vírusból, miután 2 héttel korábban pozitív lett a tesztjük. Pink ezt követően 1 millió dollárt adományozott két koronavírus-mentesítéssel foglalkozó alapnak.

8. Idris Elba: a Luther című brit krimiből is ismert színész a Twitteren keresztül erősítette meg diagnózisát. Bár ő éppenséggel nemigen mutatott tüneteket, elszigetelve maradt. A 47 esztendős sztár szintén arra biztat mindenkit, tartsák be a szabályokat. Elba felesége, Sabrina Dhwore is elkapta a betegséget.

9. Andy Cohen: a talkshow-sztár az Instagram-on közölte pozitív teszt-eredményét. Az 51 éves Cohen otthonról is igyekezett levezetni műsorát, de aztán feladta és inkább arra fókuszált, hogy mielőbb jobban legyen. Minden egészségügyi dolgozónak megköszönte fáradhatatlan munkáját. 

10. Anna Camp: az Inni és élni hagyni, valamint a Tökéletes hang sztárja ugyancsak Instagramon számolt be arról, hogy beteg lett, s 3 hétig küzdött a koronavírussal. Miután a világ kicsit nyitottabbá vált, Anna egy alkalommal elfelejtette felvenni a maszkot – máig meg van győződve róla, hogy ekkor kapta el a fertőzést. A színésznő szintén elveszítette szaglását és ízérzékét, amikor megbetegedett, s még 1 hónappal a diagnózis után is voltak szédülés- és lázszerű tünetei.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.