Teltebb ajkak szájfénytől?

Hogyan működik és egyáltalán lehetséges-e teltebb ajkakat varázsolni szájfénnyel?

Melyik nő ne vágyna szexi, telt ajkakra? Persze a szilikon mellett már kevesebben tennék le a voksukat, azonban létezik ennél egy sokkal egyszerűbb és teljesen fájdalommentes megoldás is. Ez a mostanában kifejezetten felkapott termék egy teljesen hagyományosnak tűnő szájfény, ami képes teltebbé tenni az ajkakat. Vajon hogyan érthető el ez a hatás?

A titkos összetevők

A termék valóban képes teltebb ajkakat generálni, amit a benne található összetevők szervezetre, pontosabb az ajkakra gyakorolt hatásával éri el. A titok nyitja a vérbőséget okozó összetevőkben van. A tesztelések során rájöttek, hogy bizonyos növények – például a menta, a paprika, vagy a fahéj – élénkítik a terület vérellátását, ami duzzanatot, kipirosodást idéz elő.

Ideiglenes hatás

Természetesen a szájfénnyel csak rövidebb ideig tarthatóak meg a telt ajkak, de az újabb használattal megismételhető a folyamat. Az adott termék összetevőitől, illetve a használója adottságaitól, a száj formájától egyaránt függ az eredmény. Mivel a balzsam enyhén bizsergő, vagy csípős érzést is kiválthat, nem mindenki alkalmazza az ajaknövelő szájfényt a kedvező hatás ellenére sem.

sz%25C3%25A1j

Csak módjával!

A kellemes eredmény mellett sem szabad megfeledkezni arról, hogy a termék bőrirritációval éri el a kívánt duzzanatot az ajkakban. A gyakori használat azonban kiszáradáshoz, az ajak kirepedezéséhez vezethet, ezért csak alkalmanként ajánlott a növelő hatás kihasználása. Régi trükk, hogy az élénk színekkel könnyen odavonzható a szájakra a tekintet, tehát egy dögösen csillogó, hagyományos szájfénnyel felváltva is használhatjuk a terméket.

Otthoni elkészítés

Az igazán elszántak önállóan is elkészítheti az ajaknövelő kenceficét. A balzsam méhviasz alapú, amibe olvasztás után borsmenta, bors, gyömbér kerül, majd az ízlés szerinti aromát keverve meg kell várni, míg kihűl és kenhető állagúvá szilárdul. Természetesen a házi készítésű ajaknövelő kenegetését sem szabad túlzásba vinni a már korábban felsorolt okok miatt.

Forrás: