Polgár Tünde: Egy felkapaszkodott borsodi lány vagyok

Polgár Tünde egy igazán életrevaló, szórakoztató nő, miközben zászlajára tűzte, hogy bizony gatyába rázza az ismereteinket urizálásból, de legalábbis megtanít helyesen viselkedni. Mi ebben a kettősség? Hogy ő maga felkapaszkodott borsodi lányként aposztrofálja saját magát, aki édesanyja tragikus elvesztése után nagyon fiatalon vált a család motorjává.

Mindössze 12 éves volt, amikor édesapja és testvére támasza lett. Sokan azt gondolják, hogy férje, Polgár Árpád hátán kapaszkodott fel, pedig valójában már előtte is sikeres nő volt. De ki tudott számára valódi női példa lenni? Kitalálta Polgár Tündét, vagy valamilyen formában anyja nyomdokain lépked? Képes-e az ember változni? Mennyire szorosak a családi kötelékei? Mi számít valójában az életben?

„Egy felkapaszkodott borsodi lány vagyok, akinek egyszerűen fontos volt, hogy a megnyilvánulása mit sugároz róla. Ez nem egy póz, nem egy kifelé mutatott valami, hanem azt éreztem, ahogy értem, hogy azon a szinten vagyok, amikor már ez is fontos. Amikor nekem fontos, hogy ha elmegyek valahová, egy olyan helyre vacsorázni, ebédelni, akkor megtiszteljem azokat, akik körülöttem vannak, hogy tudom: hogyan illik szépen enni, szépen viselkedni, mert ezzel őket tisztelem meg, az ételt tisztelem meg, a környezetemet és saját magamat is. Saját magam miatt fontos az, hogy viselkedni tudjak. Sokan azt mondják, hogy ez egy állandó kontroll, de nem, én így érzem jól magam” – meséli Polgár Tünde a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

Sokkal hamarabb felkapaszkodtam, mint ahogy Árpival találkoztam. Nekem ez már előtte is fontos volt. Saját vállalkozásom volt, nagyon sok pénzt kerestem egy bizonyos időben a részvénypiacon, és akkor kapott el ez az egész miliő. Rengeteg időt töltöttem külföldön olyan emberek között, akik egész más szinten voltak anyagilag is, mint ahol mi tartottunk, és akkor láttam, hogy ez nem egy viselkedés, ez egy életfilozófia, hogy az ember megtiszteli saját magát ezzel a kicsit visszafogott, kulturált viselkedéssel. Úgyhogy ez nálam nem Árpival kezdődött. Ami Árpihoz köthető, az, hogy én soha életemben nem tudtam elfogadni, hogyha valaki azt mondta: szép vagyok, akkor az igaz. Mert megszoktam, hogy csúnya vagyok, szemüveges, törött fogú, görnyedt hátú, nagy mellű, egy csúnya, kis görcs. Nagyon hosszú idő telt el, és talán Árpi volt az, aki igazán a nőt ki tudta hozni belőle” – tette hozzá Tünde a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.

Olvasd el ezt is!

Csősz Bogi bevallotta: pánikrohammal küzdött

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.