Nádas György ezért váltott életmódot

Szerette volna látni, ahogy felnő az unokája, megélni gyerekei sikerét, ezért döntött úgy Nádas György, hogy változtat életvitelén. A Dankó Rádió műsorvezetője a Családi kör nézőivel osztotta meg azt is, milyen szerepet játszott mindebben felesége.

A szavak erejének és az önbeteljesítő jóslatoknak a témáját járta körül a Családi kör legutóbbi adásában Pindroch Csaba műsorvezető vendégeivel, Bálint Piroska pszichológussal és Nádas György Karinthy-gyűrűs színésszel, humoristával, a Dankó Rádió műsorvezetőjével. A Családi körben Nádas György az adás témájául szolgáló szavak erejéről is beszélt, kiemelte, nagy érdem, ha valaki bocsánatot tud kérni. A teljes adás, amelyben a műsor pszichológus szakértője részletezi a nagyotmondás és a hazugság közti különbséget, illetve beszél az önbeteljesítő jóslatok működéséről.

A műsorban bemutatott kisfilmek egy család életébe nyújtottak betekintést, ehhez kapcsolódva Nádas György is kitért egészsége érdekében történt életmódváltására.

Többször próbáltam a család fogalmát magamévá tenni. Volt több házasságom is, de úgy érzem, hogy ebben az utolsóban – mert biztos vagyok abban, hogy ez az utolsó – tapasztalhatom meg, mit jelent a család, a feleség, a gyerekekkel való viszony” – árulta el Nádas György. – „Szerintem miattuk történt az életmódváltásom. Már majdnem hatvanéves voltam, amikor azt éreztem, hogy ha én előbb elmegyek, mint kellene, mert egészségtelenül élek, akkor nem látom felnőni az unokámat, a gyerekeim sikerét, és hogy a feleségem büszke rám. Ők voltak, akik támogattak engem.”

Nádas György

 

Sokan nem emlékeznek rá, de Nádas György néhány évtizede nagyon karcsú volt, de mivel 20 éves korára megszületett az első gyermeke – ahogy ő fogalmaz –, szép lassan apukatestre váltott. Gyuri azt is elárulta: mostani látványos fogyása után, a karcsúbb nagypapatestével sokkal nagyobb sikereket ér el a hölgyek körében. A humorista most eddig eltitkolt modellkarrierjéről vallott be részleteket.

„Gyerekkorom óta a színpadon szerepelek, ezért amikor a Nemzeti Színház Stúdiójának növendéke lettem, egy előadáson felfigyelt rám valaki a divatszakmából. 19 éves voltam akkor. Magazinfotózásokra kértek fel, mert otthonosan mozogtam a kamera előtt és pont ilyen srácot kerestek. Ideális volt a súlyom is, és ahogy mondani szokták: fiatal voltam és kellett a pénz” – kezdte nevetve Nádas Gyuri.

„Mire a modellkedés igazán beindult volna, 20 éves koromra már országos sikereket értünk el a Markos-Nádas duóval, és 1982 augusztusában azonnal szerződtetett a Mikroszkóp Színpad. Általában elegáns, öltönyös divatot fotóztunk, külföldre szánt magazinokba. A magyar textilipar remekeit mutattuk be. Annak ellenére, hogy akkoriban hosszú hajú, inkább lezser, farmeros srác voltam. Azt gondoltam, hogy az életemben ez az időszak már örökre lezárult, de kiderült: az idősebb modellek manapság nagyon keresettek. Most, hogy lefogytam egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével, a feleségem – aki a menedzserem is – már megállapodás közelében van egy német ügynökséggel. Bármi lehetséges!” – árulta el sejtelmesen a humor királya, akiről kevesen gondolnák, hogy valóban érdeklődéssel figyeli a divat világát.

„Évtizedekig volt egy laza »nádasgyuris« stílusom, de eltakartam a nem impozáns részeimet. Nemrég azonban rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a feleslegemet. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, az elfogyasztott ételek egy részét nem engedi a kivonat felszívódni, a cukorgyilkos pedig mérsékli az édesség utáni vágyat. Így leadtam közel 25 kilót és már nem kell behúznom a hasam, máris jobban kedvelem az elegánsabb, szűk fazonú darabokat. A mostani, túlontúl testre simuló férfiak számára gyártott cicanadrágokat azonban nevetségesnek tartom” – vallotta be Nádas.

Olvasd el ezt is!

Nádas György közel 20 kilót adott le – Ez a titka

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.