Nádas György közel 20 kilót adott le – Ez a titka

Nádas György 60 éves korában döntött úgy, hogy változtat szokásain, így összesen 17 kilótól szabadult meg.

„Hedonista típus vagyok, nem sikerült volna az életmódváltás vasszigorral. Egyik pillanatról a másikra az életem részévé vált, hogy odafigyelek arra, mennyit és mit fogyasztok. Alkoholt már egyáltalán nem iszom” – árulta el a humorista, hozzátéve, hogy a sportot továbbra is szurkolóként élvezi legjobban, a rendszeres testmozgás mindössze annyit jelent az életében, hogy a híradót nézve szobabiciklizik.

Nádas György

Fotó: Duna TV/Pintér Adrienn

„Ha nem jutok el külföldre, nem zavar különösebben, mert a Balatonnak ezer arca van, amiből még sokat fel sem fedeztem” – kezdte a NYÁR 22 adásában Nádas György Karinthy-gyűrűs humorista, színész, a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorának házigazdája. Az északi part szerelmeseként nagy kedvence Ábrahámhegy, Salföld és Révfülöp is, Somossy Barbara és Forró Bence faggatták a Duna élő műsorában nyári terveiről, de szóba került életmódváltása is. 

A tévénézés mellett a rádiózás is mindennapjainak része, jóllehet, utóbbiban tevékenyen vesz részt: a Dankó Rádió műsorvezetése állandó elfoglaltságot ad neki. Nádas György azzal folytatta, hogy nemrégiben megható gesztust tettek felé munkatársai; mivel édesapja, Nádas Gábor zeneszerző, zongorista augusztus 9-én lenne 90 esztendős, egésznapos tematikus műsorfolyammal ünneplik majd munkásságát. Apai „örökségét” a Dankó Klub felvételén, július 27-én színpadra viszi Tata víziszínpadán, ahol édesapja népszerű slágereit adja elő. A fellépés különlegessége, hogy a táncdalokat cigányzenekar kíséri majd.

Olvasd el ezt is!

Nádas Györgyöt besarazták!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.