Nádas Györgyöt besarazták!

Fizikai és lelki megtisztulásba kezdett Nádas György, amihez első ránézésre kissé különös módon fogott hozzá: mindjárt telepaskolták a hátát egy jó adag iszappal. De nemcsak így jutott ki a jóból neki!

Nádas György, az Új Mikroszkóp Színpad művészeti vezetője nagy elhatározást tett. Mivel tele van új tervekkel és ötletekkel, ehhez pedig hatalmas elszántság társul a most induló őszi szezonra, úgy döntött, méregtelenítésbe kezd, ami kihat a testére és lelkére egyaránt.

Megfogadva egy jóbarátja tanácsát önkéntes "száműzetésbe" vonult néhány napra, a helyszín pedig a hévízi gyógytó és a hozzá tartozó szálloda lett, jó okkal: korábban már ódákat hallott a hévízi iszap jótékony hatásairól és úgy érezte, ezt mindenképp a saját bőrén kell megtapasztalnia.

"Hallottam már a hévízi iszapról, de azt nem gondoltam, hogy ilyen jó hatással lesz a fáradt ízületeimre és fontos szerepet játszik a méregtelenítésben is!" – lelkendezett a humorista. "Mivel sűrűn görcsbe rándul a lábam, nagy örömömre szolgált, hogy haza is vihettem az új „segítőtársból” és otthon is kenegethetem magamat” – mosolygott.

dpb54032„Szerettem volna elvinni a fiamat és a páromat is magammal Hévízre, viszont sajnos fiamnak közbejött valami, párommal pedig, mivel Nyíregyházán él és dolgozik, a hétköznapokat ritkán tudjuk együtt tölteni. Ennek ellenére én nem hátráltam meg és így utólag bevallom, jól döntöttem. Mikor tetőtől talpig elborított a fekete iszap, teljesen el tudtam lazulni, bár most voltam ilyen kezelésen először, mindjárt bele is szerettem" – vallotta be Nádas.

De nemcsak ebből állt a villámwellness. "Az iszapkezelésen kívül úsztam a termáltóban és finom masszázson is részt vettem" – tette hozzá.

Egyetlen megvalósulatlan terve maradt csak: elutazása előtt még kacérkodott egy méregtelenítő léböjtkúra gondolatával, ám a testi-lelki megújulás végül hiányos maradt. "Olyan finom ételekkel csábítottak a helyiek, hogy ember legyen a talpán, aki ellen tudott volna állni, így én is úgy döntöttem, hogy néhány napot csúsztatok a terveimen" – nevet.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.