Danics Dóra a lézeres szemműtétre esküszik

Danics Dóra idén döntött úgy, hogy megműtteti a szemét, és élete legjobb választása volt ez, hiszen kinyílt előtte a világ.

Az énekesnő a Láthatatlan Kiállítás egyik rendezvényén vett részt, amihez fájdalmas kötődése is van, nagypapája ugyanis rosszul lát. Dóra maga is megműttette a szemét, és bár csak néhány dioptriát kellett javítani a látásán, így is kitárult előtte a világ.

„Idén a Budai Szemészeti Központban műtötték meg a szememet. Távolra nem láttam jól: nem volt olyan vészes a probléma, csak abból a szempontból volt nehéz, hogy lustaság és hiúság miatt szinte sosem hordtam a szemüvegem. Akkor jött egy lehetőség, amikor megtudtam, hogy létezik ilyen lézeres szemműtét, és elmentem. Nagyon jól sikerült: meglepő élmény volt még ezt a minimális dioptriát is jobban látni. Teljesen kinyílt előttem a világ” – mesélte Danics Dóra.

danics dora3

Dóra nagypapája időskori szembetegségben szenved, amire a család még mindig keresi a gyógymódot.

„A nagypapám az elmúlt másfél évben egy komoly szembetegséget kapott: ez egy öregkori meszesedés, amivel szinte csak foltokat lát. Ez pont akkor történt, amikor én az X-Faktorban szerepeltem, és szörnyű volt látni azt, hogy már nem tud úgy nézni rám, ahogy régen, mert nem lát rendesen. Ezzel még küzdünk: próbálunk mindent elkövetni, hogy jobban legyen – tette hozzá a csinos énekesnő.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?