Gallusz Nikolett a homeopátiás szerekre is esküszik

A homeopátia mindig is nagyon érdekelt engem, de tapasztalatból tudom: az ember addig nem hisz az ilyen szerekben, amíg a saját bőrén nem érzi, hogy amit az orvos felír, az hosszú távon nem segít. Én pontosan így jártam a hangommal.

Volt egy időszak, amikor rendkívül zajos, füstös helyeken léptem fel olyan rock zenekarokkal, akikkel óriási kihívás együtt énekelni, hiszen az ember akarva-akaratlanul bereked. Az előadóknál gyakran előfordul ez a kifejezett „hangszál-érzet”, ami a sok éneklés miatt alakul ki. Ilyenkor egy égető fájdalom van a torokban.

Akkoriban hallottam, hogy nagyon sok jót írnak a Homeovox tablettáról, ami egy gyógynövényes készítmény, nálam mégsem használt úgy, ahogy szerettem volna. Ezután egy ismerősöm szólt, hogy létezik egy Arnica Montana nevű golyócska, amit kifejezetten a hang védelmére állították elő. Ugyan hallottam, hogy ez inkább a bőr és a nyirokrendszer védelmére szolgál, de miután én már kb. öt éve érzem gyógyító hatását, ezért, mint bármiféle rekedtséget észlelek a hangomon, csinálok egy kisebb kúrát. Se a méz, se a teák nem segítettek, úgyhogy én ebben hiszek.

Úgy használom, ahogy jól esik: ha éneklés után azt érzem, hogy egy picit megerőltettem a hangszálaimat, akkor beveszek néhány homeopátiás szert, és már másnapra elmúlik a rossz érzés.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj