VV Fecóé az utolsó zöld kendő! Videóval!

A Villa Dumagépe eddig megmenekült az igazi megmérettetések elől, most azonban össze kell mérnie erejét egyik társával a Fináléba kerülésért.

A Kiválasztás eseményei:

Az utolsó Kihívás alkalmával már nem volt védett játékos, ez a helyzet pedig egy kis szabálymódosítást igényelt. Szavazat, tehát jelegyenlőség esetén a legutóbbi Párbaj győztese, Attila dönt arról, hogy ki legyen az utolsó kihívó a VV5-ben. Amennyiben az Összeférhetetlen is érintett lesz, abban az esetben magát is választhatja az utolsó előtti zöld kendő birtokosának.

Fecó még nem volt Párbajozni, viszont most az utolsó Kiválasztás alkalmával úgy érezte, komoly esélye van arra, hogy meg kelljen mérettetnie magát. Csaba félig humorosan egyébként megjegyezte, hogy barátja, ügyesen ”kibekkelte” az elmúlt öt hónapot.

Attila is sokáig húzta Párbaj nélkül, a legutóbbin azonban nagy fölénnyel búcsúztatta Verát. Az Összeférhetetlen srác úgy érzi, nem kell számítania ma sok jelre, de egyenlőség esetén lehet, hogy ő is esélyes lenne egy újabb megmérettetésre.

Seherezádé többször megkapta azt a vádat, hogy nagyképű lett győztes Párbaja után, de lakótársai szerint hamar váltott, így már nem igazán van konfliktusa senkivel a Villában.

Csaba eddig mindig Párbajra ment, amikor jelet kapott, így most is azt gondolta, hogy amennyiben jelet kap, ő lesz az egyik résztvevője a legutolsó Párbajnak.

A táblánál Seherezádé Fecó egykori kifejezésével indokolta jelét, a Dumagép ugyanis egyszer azt mondta neki, hogy olyan messze állnak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Mivel a Szenvedélyes nő ebben maximálisan egyet ért, így az egyetlen Párbajszűz villalakóra tette a jelét.

Fecó azzal indokolta döntését, hogy Attila mindig akkor tette rá a jelét, amikor lila kendője volt, így ha akart volna sem tudott volna visszavágni egykori barátjának, ezért most, amikor senki sem védett, az Összeférhetetlenre tett.

Csaba nehéz helyzetben volt, hiszen aki ellen igazán sok negatívumot tudott volna felhozni, azzal a játékossal napról napra közelebb kerülnek egymáshoz, jókat beszélgetnek, így Attilára nem tehette jelét. Mivel Fecó is nagyon közel áll hozzá, így sok választása nem maradt, Seherezádét jelölte meg.

Attila tehette fel a táblára az utolsó Kiválasztás utolsó jelét, először kicsit ráijesztett Seherezádéra, majd később a meglepetés helyett Fecóra tette jelét, így két jellel a Dumagép lett a kiválasztott.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.