VV5 Finálé: Attila nyert!

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a “nappalinkban”, vasárnap este azonban eljött a finis. A magát “bádogembernek” tituláló Attila nyerte a VV5 játékát.

A két műsorvezető Lilu és Balázs bevonultak a stúdióba, köszöntötték a nézőket, és elmondták, hogy milyen izgalmak várnak ránk a FINÁLÉ alatt. Majd bekapcsoltak a Villába, hogy a lakókkal együtt élhessük át az utolsó pillanatokat. Balázs és Lilu köszöntötte a finalistákat és elmondták nekik, hogy ők is végignézhetik az egész adást, amíg ki nem jönnek a stúdióba, hiszen ez az ő estéjük.

Miután a műsorvezetők elmondták, hogy a nézők még a Köki terminálban is szurkolhatnak kedvencüknek, megnézhettünk egy összeállítást arról, hogy milyen sorrendben estek ki a játékosok a Villából. Majd Balázs a stúdióban ülő ex-villalakókat kérdezte, hogy kinek szurkolnak, Fecót arról kérdezték a műsorvezetők, hogy milyen érzés volt a Finálé előtt kipottyanni. A Dumagép azonban elmondta, hogy már teljesen nyugodt és nem zavarja, hogy kiesett, Kinga és Eszter pedig elmondták, hogy rettenetesen izgulnak, Kinga Csabiért, Eszter Sehiért.

Miután megnézhettünk egy összeállítást a megújult Villáról, a megújult szabályokról és, hogy ezek mekkora port kavartak a játékosok lelki világában, az utolsó nap összefoglalóját tekinthettük meg.

Hangulatjelentés következett ezután, Olivér, Béci és Anikó tolmácsolásában. Először Béci mutatta meg, hogy Csaba rajongói mennyire hangosak tudnak lenni, majd Anikó következett Seherezádé rajongóival, és végül Olivér Attila támogatóival. A hangulat fergeteges volt a bevásárló központban.

Később a három Finalista a stúdióban folytatta a küzdelmet, de amíg átértek, addig hármójuk legjobb pillanatait nézhettük meg. Helyet foglaltak, és kezdetét vette a végső próbatétel.

Attiláról nézhettünk meg egy kisfilmet, saját önvallomását, majd Lilu és Balázs kérdésire válaszolt az Összeférhetetlen srác. Ezt követően Csabiról láthattunk egy bejátszást, majd ő is felelt azokra a kérdésekre, amiket a műsorvezetők feltettek neki, ugyanígy Seherezádé.

Attilának jóbarátja mondott kortesbeszédet: Attila remek játékos, mindenki mellé odaállt, játszott, és taktikázott, ő a VV5 legjobb játékosa szerinte. Csabinak szintén jó barátja, Máté mondta el kortesbeszédét: Csaba mindig őszinte volt, mindig a jó karakterek közé tartozott, ezért kell nyernie. Seherezádé mellet pedig édesanyja állt ki: őszinte játékos volt, gyönyörű és kedves, szeretné, ha nő nyerné meg a játékot, mert nő még nem vihette haza a főnyereményt.

Lezárták a szavazást egy időre a műsorvezetők, és kihirdették a Finálé harmadik helyezettjét. A százalékok a következőképpen alakultak: 29% 11% 60%. A 11%-os fantomkép alatt Seherezádé fotója bukkant fel, így ő búcsúzott elsőként a VV5 Fináléjától.

Már csak ketten folytathatták a Finálét, immáron úgy, mint egy Párbajt. A két játékos kapcsolatáról nézhettünk meg egy-egy bejátszást, és ezt ki is beszélték a műsorvezetőkkel. Majd a vitákról következtek kis összeállítások.

Később a még játékban lévő Attila és Csabi legérzelmesebb pillanatairól nézhettünk meg kisfilmet, majd ezt is kitárgyalták a műsorvezetőkkel. Saját maguknak kellett beszédet mondaniuk, hogy miért kellene nekik megnyerni a ValóVilág5 játékát.

Attila kezdte: elmondta, hogy mennyire szüksége lehet a szavazatokra, ha valaki tudott vele azonosulni, kérte a nézőket, hogy dobjanak pár sms-t, majd meghajolt és megköszönte, hogy játszhatott.

Csaba elmondta, hogy ő csak szerencsét próbálni ment be a Villába, lehet, hogy szüksége van a szavazatokra, így kérte a nézőket, hogy szavazzanak még egy utolsót.

Lilu és Balázs lezárták a szavazást: Az eredmény: 68% és 32% volt. Attila nyerte a ValóVilág5 játékát.

Csaba kijött a stúdióba, búcsúzott Attilától és a Villától. Visszakapcsoltak a Villába, ahol Attila egyedül, győztesként állt a Villában. Balázs felajánlotta az Összeférhetetlennek, hogy hazaviheti az aranyhalat, ami teljesítette a fiú három kívánságát. Attila búcsúzott a Villától, és megköszönte neki, hogy "visszaadta az életét".

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.