168 nap a Villában! Mit mutatnak a számok?

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, éppen 168 nappal ezelőtt. A nézők, ahogy eddig is három jelöltből választhatták ki a Beszavazó showk alkalmával a számukra szimpatikus játékost.

14-en költöztek a Villába, amely erre a szezonra teljesen átalakult, egy indusztriális, retro elemekkel tarkított design jellemezte. Új kategóriák jelentek meg és néhány nappal a beköltözése után egy szimpátia szavazás eredményeként a legkevesebb szavazatot szerzett Bandi(Szűzek) és Melinda(Amazonok)rögtön elhagyta a Villát. A helyük azonban nem maradt üres, ugyanis beköltözött a Karrierista Eszter és a Feltörekvő Shadi.

Megjelent egy új műsorelem az Aréna, amely a Megmérettetések helyszíne lett, az itt győzedelmeskedő játékos lila kendőt, azaz védettséget szerzett a következő Párbajon.

A VV5 a korábbi játékoktól eltérően leginkább a taktikáról szólt, de Veronikának és Cristofelnek köszönhethően az erotika sem maradt ki a műsorból. A Villa Casanovája azonban mégsem a Skalpvadász kubai lett, hanem Péter a Valóságshow veterán, aki Verához került a legközelebb a Villában, de köze volt Melindához, Annamáriához, Veronikához és Eszterhez is.
A legtöbb szerelmi háromszöggel is a VV5 büszkélkedhett elődeihez képest. Attila-Kinga-Csaba, Gergő-Seherezádé-Kinga, Péter-Vera-Annamária, Péter-Veronika-Vera, Cristofel-Veronika-Péter.

Verához, az Érzékeny lelkűhöz fűződik a műsor legnagyobb botránya. Amíg a Villában az erény bajnoka volt, addig a való életben pronófilm jelent meg róla.

vv_2

Ha felidézzük a legviccesebb pillanatokat biztosan eszünkbe jut Annamária és Attila zuhanyzós jelente, valamint Attila és Cristofel felkészülése a Párbajra, amikor a kubai új szavakat tanult. A Könyvesház fiúk Péter vezetésével, Attila és Seherezádé előadásában a Keserű méz című dal, Csaba és Annamária táncbemutatója.
A Villalakók a tematikus hetek keretében sokoldaluságukat mutathatták meg. Voltak rendőrök, énekesek, táncosok, színészek, bokszolók, visszaültek az iskolapadba és még rádióműsort is szerkesztettek.

A VV5 leltár:

• A műsor összesen 168 napig tartott.

• Ez idő alatt 6o vendég járt a Villában. Csak néhány név a hosszú listáról: Varga Viktor, Muri Enikő, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Keresztes Ildikó, Alapi István, Bangó Margit, Garami Gábor, Hajdu Steve, Magyar Attila, Giannni Annoni, Dombóvári István.

• Hat alkalommal járt szépítő csapat a Villában.

• 19 alkalommal jártak a Villán kívül a játékosok: vezetéstechnikai pályán próbálhatták ki magukat, A Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány munkájára hívták fel a figyelmet azzal, hogy családokat látogattak meg. Vera és Annamária hazalátogatott. Kinga, Attila és Vera Kékestetőn síelt. Fecó Siófokon töltte a nászéjszakáját.

• A játékosok kedvenc éltele a sushi volt, 30 alkalommal jutott neki a japán csemegéből.

vv_1

• A legnagyobb súlygyarapodás Kinga nevéhez fűződik, 14 kg-ot szedett fel a Villában, míg Fecó pont ennyit adott le.

• 250 liter tej, 830db Actimel, 512 csomag selyem és csirkemell sonka, 950db péksütemény, 130 liter étolaj és 1600db tojás, 160kg hús, 120 csomag tenger gyümölcsei, 600 kg zöldségféle, 2300 liter üdítő, 1300 liter ásványvíz, 1800 doboz energiaital fogyott a Villában.

• Ebben a szériában használták a legtöbb barnító krémet (20 doboz), orrsprayt (50db), hajfestéket (40 doboz)

• Gergő, Péter és Vera voltak a Villa szakácsai, a többiek nem nagyon merészkedtek a tűzhely közelébe.

• Veronika volt a Villa fodrásza. Annamária volt Zizi malac, Attila pedig az aranyhal gondozója.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.