VV Veronika kórházban, Cristofel börtönben?

Az eszméletlenségig bántalmazta volt barátnőjét a ValóVilág5 kubai macsója, Veronika már a kórházba kerülés után megtette a feljelentést ellene. Cristofelt az eset után öt nappal, hétfőn hallgatta ki a rendőség.

Öt nappal azután, hogy a feljelentésben foglaltak szerint brutálisan bántalmazta volt barátnőjét, előállította a rendőrség a ValóVilág5-ből megismert kubai macsót, Cristofelt. A fiúért váratlanul állított be a két egyenruhás, épp amikor a Fókusz című riportműsor stábja készült felvenni vele egy interjút. A vehemens ifjú így a kamera helyett a kihallgatótiszt előtt idézhette fel, mi is történt azon a bizonyos estén, amelynek a végén eszméletlenül vitte el a mentő Veronikát a kórházba.

Amint arról a ma.hu is beszámolt, Cristofel többször megpofozta és Veronika állítása szerint ököllel is megütötte őt, sőt, a lány anyja az első telefonos interjún azt mesélte, hogy miután a földre rántotta exbarátnőjét, belerúgott. Végül megfenyegette egy torkának szegezett késsel, és hogy nagyobb nyomatékot adjon szavainak, a kedvenc plüssállatát egy mozdulattal lefejezte.

vvveronika_480

A veréstől és a lelki traumától sokkot kapott lány egy nappal később könnyek között vallotta be, hogy borzasztó nehéz lesz feldolgoznia ezt a történetet, hisz a szíve mélyén még mindig szereti Crist, de az eddigi viharos kapcsolatuk után ez volt az utolsó csepp a pohárban, hiába békültek ki korábban oly sokszor a szakítások után, innen már nincs visszaút.

Cristofel a bántalmazást beismerte, ugyanakkor azt mondta, Veronika eltúlozza annak mértékét. Arról egyelőre nincs hír, hogy a rendőrség pontosan mivel vádolja, így azt sem lehet megtippelni, milyen büntetésre számíthat. A heves összetűzés egyébként amiatt robbant ki kettejük között, hogy Veronika ismét szakított a fiúval, és azt követelte, hogy hagyja el a lakást, ám erre válaszként a pofon érkezett.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.