VV Dya pszichológushoz jár?

Ami ártatlan rajongásnak indult, napok alatt elviselhetetlenül kínzó szerelemmé erősödött, Dya ezért már azt is fontolóra vette, hogy pszichológussal próbálja feldolgozni Fecó iránti érzéseit.

A villalét alatt még senki, még maga Dya sem sejtette, hogy hamarosan kínzó szerelem keríti hatalmába, de kiesése után egyre izgatottabban kezdte nézni a ValóVilág összefoglalóit, hátha láthatja benne Fecót. Azt már csak ő tudhatja, milyen érzés volt látni, amikor a Dumagép kamerák előtt esküdött örök hűséget szerelmének és gyermekei anyjának, Angélának, de hogy azóta mit érez, azt nem titkolta senki előtt.A villalakókat akkor döbbentette meg vallomásával, amikor az utolsó hétre az összes játékost visszaköltöztették a luxusbörtönbe.

Fecó azonban ekkor még nem is sejtette, hogy a bombázó fekete lány milyen érzéseket táplál iránta, az később egy levélből vált világossá előtte. Igaz, akkor viszont szólni sem tudott a meglepetéstől, Angéla, az újdonsült feleség meg csak annyit fűzött hozzá: tudja, mit kockáztat, a döntés rajta áll.

vvdia_480

Fecóban persze fel sem merült, hogy elhagyja párját, akiért belevágott a játékba, Dya pedig jobb híján átsírja az éjszakákat, de mint mondta, sosem akarná szétválasztani a boldog családot. Ám egy percig sem gondolkozna rajta, hogy feleségül menjen hozzá és gyereket szüljön neki, ha független lenne – vallotta be az Új Ásznak.

Addig viszont maradnak az álmok, ahol gondtalan szerelmesekként turbékolhatnak, és ahol csak a zokogva ébredés vet véget a szenvedélyes csókoknak. De Dya azt is tudja, hogy ha saját magától nem tudja túltenni magát ezen az érzésen, akkor kénytelen lesz pszichológushoz fordulni és tőle segítséget kérni.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.