Molnár Andi vitaminokkal őrzi az egészségét

Molnár Andi egész életében a prevenció híve volt: sportolóként jól tudja, hogy mennyivel könnyebb megelőzni egy sérülést vagy betegséget, mint a gyógyulásra várni.

A gyönyörű táncosnő mindent megtesz az egészségéért, a táplálkozás és mozgás mellett orvosok által is ajánlott étrend kiegészítőket és vitaminokat is fogyaszt.

„Nagyon fontosnak tartom a prevenciót: én magam is eljárok félévente vérvételre, és találkoztam egy olyan vitamin családdal, amelyet egy belgyógyászati vizsgálat után, orvosi segítséggel, személyre szabva választanak ki. Így éreztem magam biztonságban sportolóként, és most a sport utáni életmódváltás közben is – szeretném, hogy legyen mellettem valaki, akitől tanácsot kérhetek, hogy mire van szüksége a szervezetemnek.

A doktornőt Illyés Editnek hívják, aki többek között Berki Krisztián olimpiai bajnoknak is segít a megfelelő vitaminok és táplálék kiegészítők kiválasztásában. Sportolóként számomra fontos volt, hogy szakembertől kapjak tanácsot a megfelelő étrend kiegészítőket illetően. Egy vérvizsgálat és egy vizeletvizsgálat eredményei alapján választották ki azt, hogy a szervezetemnek milyen plusz segítségre van szüksége ahhoz, hogy jól működjön, és hogy egyáltalán milyen állapotban van a szervezetem” – mesélte Molnár Adni.

Fotó: RTL Klub

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.