VV Seherezádé csatába indul!

A Villában az indulat helyét a taktika váltotta fel. Attila bravúros csavart vitt monológjába, a többiek egyértelműen és könyörtelenül fogalmaztak. A Kiválasztott Seherezádé első csatájába indul!

A Kiválasztás részletei:

Lilu beköszönt a Villába, és elmondta a lakóknak, hogy hamarosan kezdetét veszi a Kiválasztási ceremónia:

Kisfilmeket néztek a Villalakók, elsőnek az elmúlt hét történéseit foglalták össze. Később a jótékonysági kampányfilmet nézhették meg.

A lányok konfliktuasit nézhettük meg a továbbikaban. Ezt ki is vesézték a lakók Liluval. Vera szerint a napokban jó hangulat volt a Villában, és remekül érezte magát. Attila szerint Vera sokat változott az utolsó Párbaja óta. Seherezádé elmondta, hogy Kinga meglepte mikor Eszter távozása után vígasztalni próbálta őt, azt is hozzátette, hogy sosem lesznek jó barátok, akkor így érezte helyesnek. Kinga szerint elemi ellenszenv van közte és Seherezádé között. Kinga és Attila kapcsolata pedig továbbra is megoldatlan ügy maradt.

A fiúk konfliktusaira is rátértek. Csaba úgy érzi, hogy ingoványos területre ért Fecó és az ő kapcsolata, azt is elmondta, hogy néha volt olyan pillanat, amikor cslódott a Dumagépben. Csabi szerint volt már biztosabb lábon a barátságuk, Fecó azonban azt érzi, hogy minden problémát teljes mértékben megbeszéltek, szerinte erős a kapcsolatuk.

Attila: Nincs igazi indoka a jelenből ezért a múltból választott okot a Jelre. Azt kérte régebben egy Villatársától, hogy ha nincs köze a vitához, ne avatkozzon más dolgába, de nem Seherezádét választotta. Fecóra tette a Jelét, mert tudott egy napnál tovább haragudni rá, míg Serire sosem.

Fecó: Olyan emberre rakta a Jelét, akivel sosem voltak igazán közel egymáshoz, Seherezádét választotta.

Seherezádé: Negatív rezgés van választottja irányába. Kingára tette a jelét.

Kinga: Jelöltje kizárólag negatív tulajdonságokat hozott fel irányába egy játék során, ez sértette őt. Seherezádéra tetea Jelét.

Vera: Indulat nélkül tette a Jelét választottjára. Szerinte a jókislány szerepet magára eröltette. Választottja Kinga.

Csaba: Szerinte sincs valós indulat már. Legkevesebb kontaktja Seherezádéval van. Jelét neki "adta".

Forrás: