VV Attila fog kiesni? Videóval!

Vera könnyek között ajándékozta meg Attilát Valentin napon, és az Összeférhetetlen is Verát tüntette ki figyelmével. Majd a Kiválasztáson egymásra rakták a jelet. Attila párbajozni megy.

A Kihíváson történt

Már csak öt ember van versenyben a főnyereményért, de ebből csak négyen lehetnek Kiválasztottak, Fecó védett. Seherezádé indulatai a Párbaj-héten elszabadultak és Fecóval szemben még mindig tombolnak. Vera újabban Csabival veszekszik a legtöbbet, Attilával ismét szent a béke, de kettejük viszonya annyira hullámzó, hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni, jóban vannak egymással.

Fecó megint beolvasott Attilának, ő az egyetlen, aki bele tudja fojtani a szót a taktikusba és Attila többször ki is jelentette, hogy fél Fecótól egy esetleges Párbajon. Az Összeférhetetlen úgy érzi, el is jött az idő, hogy ő menjen párbajozni.

Elsőként Seherezádé állt a tábla elé. Elmondta, Csaba és Attila között vacillált és végül Attilára tette a jelet. Fecó újra Serit jelölte meg, még ekkor is összeszólalkoztak. Attila arra hivatkozva, hogy nem szereti a kiszámíthatatlanságot, Verát választotta. Vera viszonozta a gesztust, neki is elege van Attilából, így megkapta a második jelét. Utoljára Csaba választott. Attilát, így az első biztos Párbajozó Attila lett három jellel.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.