Vera és Csaba a győztes! Videóval!

Elérkezett az Aréna és az őrült féltékenykedés napja a Villalakók életében.

"Ki bírja tovább?" feladattal indult a megmérettetések sora, amelynek lényege az volt, hogy ki tud a leghosszabb ideig a lécen maradni, miközben szó szerint eltűnik a lábuk alól a talaj. Sorra vették ki a gerendákat a talpak alól, közben újra Attila lépett a színre, aki most Christofert találta meg magának. A férfias viaskodás biztosította, hogy ne indulhasson el a csendes koncentrálás.

A második léc eltűnése már beindította a remegési folyamatokat, így első kiesőként Gergő, majd Bandi hullott a homokba – közel egy órás kitartás után. Majd sorra véreztek el a többiek is, a fiúknál Csaba és Attila, a lányoknál Dya és Vera nyerték az első küzdelmet.

 

A második próbán már külön küzdött a lány és a fiú szekció, hiszen mindkét nem külön nyertest ünnepelhetett. Ez a forduló már gyűjtögetéssel telt, ugyanis egy gumis kötéllel a falhoz szegezve kellett minél messzebbről zászlókat elhozniuk. Végül pedig már csak a lila kendő markolása maradt hátra. A fiúknál Csaba bizonyult erősebbnek, a "csajháború" pedig Vera diadalával zárult. Így már biztos volt: a Csaba-Vera duó nyugodtan ücsöröghet majd a csütörtöki kiszavazáson. Dya azonban nem viselte jól a vereségét és a fürdőszobában Seherezádénak "tombolta" ki magát. Ezek után persze megkezdték a kiesők tippelgetését.

Őszinteségi feladat következett, ahol a két nyertes mondhatta ki a véleményét a lakótársakról, ez persze egyeseknél hamar kicsapta a biztosítékot. A végére azonban fordult a kocka, és Verából hozták ki az idegbajt az állandó közbeszólásaikkal.

Forrás: