Csaba győzött az utolsó beszavazón

Amikor bevonult a stúdióba a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba, az első sorban ülő lányok felhúzták a pólójukat.

Végül az egyetlen szingli fiú kapta meg a lehetőséget, hogy beköltözzön a Villába. Amikor bevonult a stúdióba a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba, az első sorban ülő lányok felhúzták a pólójukat. Elsőként Renátó mutatkozott be kisfilmjén keresztül, állítása szerint nem foglalkozik többet a külsejével, mint bárki más. Renátó nem szingli, 9 hónapja van egy barátnője, Zsófi, akit gyerekkora óta ismer és biztos benne, hogy a kapcsolatuk kibírja a Villalétet.

Petinek fontos a külseje, rendszeresen nézi magát a tükörben és sokat sportol. Hobbiszinten kerékpározik, sokat napozik, ügyel rá, hogy szemben legyen a nappal minden alkalommal, amikor kifekszik a fűre. Autója kinézetére is ügyel, sokszor mossa, hogy legalább olyan szép legyen, mint ő. Március óta van együtt a barátnőjével, Roxival és nem hiszi, hogy bárki elcsábíthatja a Villában. Peti nem aggódik, mi lesz a lánnyal kint, ha ő beköltözik, mert maximálisan bízik benne.

Csaba egyetemista és rendetlen. De ez csak a szobájára vonatkozik, az élet minden más területén fontosnak tartja a rendet. Komoly munkát szeretne és rendszeresen edz. A testével foglalkozik a legtöbbet, de csak azért, mert alapvető igénynek tartja a testmozgást. A zene fontos szerepet kap az életében, kicsi kora óta foglalkozik vele. Van egy zenekara is. A barátaival töltött időt fontosnak tartja. Azért akar bekerülni a Villába, mert szeretné tudni, mit hoz ki belőle. A családja nem örült neki, hogy jelentkezett, de ő elszánt és menni akar.

Már a Helyes pasik kortesbeszéde előtt kiderült, hogy ez a beszavazó még a Szüzekénél is békésebben zajlik. A fiúk maguk mellett is visszafogottan kampányoltak, de talán nincs is szükség indulatokra, amikor a külső ilyen meggyőző. A Villalakók Renátót vagy Csabát látnák szívesen maguk mellett, a lányok szívük szerint Renátót ölelnék meg, mint utolsó beköltözőt. De nem így lett. A beszavazóról végül Csaba vehette az irányt a Villa felé, a szavazatok 49 százalékát kapta a nézőktől.

Forrás: