Tini koromban jelentek meg az első tünetek, amikor hirtelen nagyon sokat nőttem. Ez általában néhány percig tartó, roham jellegű, tompa fájdalommal járó érzés. Kiskoromban mindig azt mondtam anyukámnak, hogy olyan, mintha „kő esne le a szívemről”. Most úgy jellemezném, hogy olyan mintha ököllel ütnének – tompán, de intenzíven. Az orvosok szívbillentyű rendellenességet állapítottak meg, vagyis az egyik billentyű megvastagodása miatt a vér áramlása nem tökéletes, és a vár visszaáramlik. Ezek a rohamok régebben gyakrabban, kevésbé intenzíven jelentkeztek, mostanában pedig inkább ritkán, de erősebb fájdalommal járnak. Főleg stressz hatására jönnek elő, illetve néha a frontra is érzékeny vagyok, és nagyjából 2-3 percig tartanak. Nem járnak erős fájdalommal, inkább csak ijesztőek.

Mivel a betegség az én esetemben nem olyan súlyos, így az orvosok megnyugtattak, hogy műtétre nincs szükség. Megtanultam együtt élni a betegséggel, a rohamok kezelésében pedig homeopátiás szerek segítségében hiszek. A Sedatif PC vált be leginkább nálam, amit anyukám ajánlására kezdtem szedni. Egy-egy ilyen roham alkalmával beveszek egy tablettát, és rögtön érzem a jótékony hatását. Akkor érzem igazán, hogy mennyire súlyos volt a roham, amikor hatni kezd a szer és érzem, mennyivel jobban vagyok.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Egy válasz

  1. Dukai Regina laktózérzékenyen élvezi az édességeket - Napidoktor

    […] Dukai Regina nyáron sem hajlandó lemondani az édes bűnözésről. A csinos énekesnő a hőségben legszívesebben színes, gyümölcsös és krémes fagylaltokkal hűsíti magát. Volt olyan időszak azonban, amikor ezt nem tehette következmények nélkül: Regina tini kora óta tudja, hogy laktózérzékeny, de komolyabb tünetei csak néhány éve vannak. […]

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.