Online párkeresés ötven felett

Akinek van egy kis gyakorlata az online párkeresésben, tudatában van annak, hogy az első találkozás mindig egy nagy kérdőjel, mindegy mennyi ideje tart a levelezés.

Még ha a találkozás előtt beszélgettek is telefonon, az sem kellő ad támpontot az első találkozásra – ami könnyen az utolsó is lehet – való felkészüléshez. Még ha el is múlt negyven, ha a dolgok nem sikerülnek, hajlamos lehet azt hinni, hogy az ön hibája miatt van így. Valamit elrontott, túl öreg, nem elég csinos, nem elég karcsú – de mi van akkor, ha megáll egy pillanatra, és úgy tekint a találkozásokra, amilyenek azok valójában ? ezek a pasik alkalmatlanok a hosszú kapcsolatra. Nem csak önnel, bármilyen nővel.

Csendes úr

Ez a típus nehezen felismerhető a neten. Vannak nagyszerű írók, akik képtelenek két szót egymás után rakni, ha szemtől szembe kell megnyilvánulni. Találkoznak, kezet fognak, és beülnek az étterembe. A pasi egy szót sem szól azon kívül, hogy "Örülök, hogy megismertem2. Próbálkozik a beszélgetéssel, de csak egyszavas válaszokat kap. Kérdezi, hogy mi érdekli, és mi nem, de azt mondja, hogy nemigen van ideje hobbira. Viccelni próbál:

"Nos nem vagy igazán beszédes ember", mire a következő halálosan komolyan választ kapja: "Nem szeretek olyan dolgokról beszélni, amihez nem értek jól". Hirtelen bevillan a leendő közös életük: hosszú, csendes órák, amit néhány, a munkájáról vagy a mamájáról szóló monológ szakít meg (az a néhány téma, amiben kellően otthon érzi magát). A csendes kínlódás után újra kezet fognak, majd elsétál azzal a biztos tudattal, hogy sosem látja többé.

szerelem53

A-papa-jobban-tudja úr

Az első benyomás jó, jó éttermet választ, csinosan öltözik, jó a frizurája, udvariasan mosolyog a bemutatkozás közben. Majd elkezd beszélni, és attól kezdve önnek ritkán van alkalma kinyitni a száját. Szeret önmagáról beszélni, különösen hencegni. Ő a legcsinosabb, legerősebb férfi, akivel valaha is találkozott (vagy legalábbis ezt hiszi magáról), és lehetetlen, hogy Ő valamiben tévedjen. Csirkét akar rendelni? Rossz döntés, rendeljen halat, Ő tudja, milyen ízletes.

Desszertnek túrótortát kérne? Miért nem inkább csokoládés szeletet? Ő tudja, hogy a hölgyek szeretik a csokoládét, és ostobaság örökké fogyókúrázni. Hiába mondja, hogy nem is tart diétát, és nem is szereti különösebben a csokoládét, Ö nem hiszi el. Ő jobban tudja. Ha szeretné az életét egy ilyen diktatórikus személyiséggel akarja leélni, gyerünk, találkozzanak ismét. Különben egyszerűen menjen el.

Mr. Woody Allen

Erről a férfiról Woody Allen jut eszébe. Az első találkozásnál sokat nevet túlzott önkritikusságán és érdekes történetein, és úgy érzi, ez a férfi imádnivaló. Ráadásul az ilyen emberek szinte sosem agresszívek, ezért is jó velük lenni. Valószínűleg lesz második (talán harmadik) találkozás is. Még mindig jól érzi magát, és elkezdi kedvelni a másik kellemes személyiségét. Néhány vészcsengő mégis megszólal, mert minden döntést önre bíz ? azzal, hogy szeretné, ha kényelmesen érezné magát.

Ön választja ki a találkozó helyét, hogy milyen filmet nézzenek meg – mindig. Ha esetleg ön venné fel az ajtójával, az még jobb lenne. Ráadásul, mivel az egyenlőség híve, felezik a számlát, de az ő részét is ön fizeti, mivel ő nem szeret sok készpénzt hordani magánál. Egyszer csak rádöbben, hogy a pasi elmúlt negyven, és nem volt nős. Miért vajon? A különleges, puha külső mögött egy gyenge pasi van, aki az agyára megy a bizonytalanságával és aki nyilvánvalóan egy anyát keres. És ki akar a barátja anyjává válni?

Legjobb Pajtás úr

Elsőre megkedveli: kedves ember, világlátott, beszédes, de nem erőszakos, kedves és érdekes a maga férfias, sőt védelmező módján. Az első találkozás sokkal tovább tart, mint tervezte, az ebéd után az egész délutánt együtt töltik, egészen vacsoráig. Hazaviszi, és újabb találkozást kér. Természetesen ön igent mond. Kipattan, és kinyitja a kocsi ajtaját. Magában mosolyog, miközben lefekvéshez készül, és egyszer csak abbahagyja a mosolygást.

Az ágyról eszébe jut a szex, és tudja, hogy a legkevesebb szexuális vonzódást sem érezte a pasi felé. A puszta gondolattól, hogy levetkőzzön előtte, rosszul érzi magát, nemhogy felizgulna. Szembesül a dilemmával: nem akarja elveszíteni, de közben tudja, hogy becsületesnek kell lennie. Próbálja elmagyarázni el, és nagy gondban találja magát. Valószínűleg nem megy bele, hogy "legyünk jó barátok", ha mégis, alighanem hazudik.4277 Előbb vagy utóbb megpróbál az ágyába bújni. Végül mindenképpen búcsút kell venni Legjobb Pajtás úrtól. Jobb előbb, mint később.

interneteszaklatas229 Olvass még több cikket az internetes szex témában!

Örökké Fiatal úr

Bár egyidősek, vagy talán ön a fiatalabb, erősen hisz a biológiai egyenlőtlenségben, és úgy tudja, hogy a nők gyorsabban öregednek, mint a férfiak. Szereti hangoztatni, hogy egy férfinak nyolcvan évesen is lehet gyereke, míg egy nőnek nem. Az ő hősei Charlie Chaplin és Antony Quinn, függetlenül attól a ténytől, hogy mindketten hamar meghaltak, miután sok utóduk közül az utolsót nemzették Sean Connerynek is nagy csodálója – végülis valamikor a legszexibb férfinak választották.

Sajnos, Örökké Fiatal úr egyáltalán nem hasonlít Conneryre – a kopaszodást kivéve. Azt sem fogja elhinni, hogy ön George Clooneyt sokkal szexisebbnek tartja, és különben is, mi a baj a fiatalabb férfiakkal? Teljesen elégedetlen lesz önnel (bár talán nem annyira, mint ön ővele), és ki is fejezi csalódottságát, amiért ön olyan "mesterkélt" azaz öreg.

Ezt esetleg úgy csomagolja, hogy arról beszél, holnap keres egy huszonévest, aki nagyon izgalmasnak néz ki, főleg a meztelen képei alapján, vagy épp arról, hogy az utolsó barátnője tizenkét évvel fiatalabb volt nála, de szakított, mert a nőben nem volt elég energia, hog felvegye vele az iramot. Vonja le a következtetést: vagy egy vén kecske, aki nem kapja meg, amit akar, vagy egyszerűen hazudik csak azért, hogy megbántsa önt. Jó önnek bármelyik változat?

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.