Szex az ex-szel? – Ezeket a szabályokat tartsd be!

A helyzet: volt egy kapcsolatod, ami bár tele volt problémákkal, a szex fantasztikusan működött. Te pedig most szingli vagy, és állítólag a volt pasid is. Akkor miért ne járhatnátok össze néha-néha egy kis kötöttségektől mentes szeretkezésre?

Nos, a volt szerelmeddel szexelni sok-sok buktatót rejt magában, de ha tudatos vagy, és mindketten betartotok néhány szabályt, igenis működhet (és nem is rosszul) – számol be a Bien.

Ne azonnal kezdj bele

Ha közös megegyezéssel váltatok el, és nem utáljátok egymást, akkor is el kell telnie pár hónapnak, mire készen álltok lelkileg arra, hogy újra intim közelségbe kerüljetek egymással. Biztonságot nyújt egy olyan ember karjaiban lenni, akiben korábban megbíztál, de ha a lezáratlan érzelmek is bekavarnak, az semmi jóra nem vezet, ebben biztos lehetsz!

Tisztázd le magadban

Amikor egy lány és egy fiú eldönti, hogy laza szexkapcsolatba kezd, még mind a két fél elfogadhatónak tartja a kötöttségek nélküli viszonyt. Aztán persze, ahogy lenni szokott, a lányok mégis megpróbálják komolyabbra fűzni a dolgot! Hogy ezt elkerüld, tudatosítsd magadban, hogy ez miről szól, és ne hagyd, hogy az emlékek elvakítsanak. Engedd, hogy az legyen ez az egész, ami: két felnőtt ember, akik ismerik egymás szexuális igényeit, jót szórakoznak együtt! Ez nem is hangzik olyan rosszul, igaz?

szex

Fotó: 123rf.com

Tényleg csak szexeljetek

Ha ez csak egy fizikai kapcsolat, ne kezdjetek el együtt moziba vagy vacsizni járni, magyarán ne randizgassatok. Ne csináljatok úgy, mintha ez egy igazi kapcsolat lenne, még akkor sem, ha tényleg nincs más, akivel eltöltenétek az időtöket, és jól elvagytok együtt. Ha mégis ebbe az irányba indultok, az egy teljesen új értelmet adna a viszonynak, és erre nem biztos, hogy mind a kettőtöknek szüksége van!

Ne hívogasd!

Ne tégy úgy, mintha újra össze akarnál vele jönni, csak egy üzenetet dobj, ha szívesen összebújnál vele, esetleg előre egyeztessétek az időpontokat. Éld a saját életedet, és örülj annak, hogy szingli létedre nem kell nélkülöznöd a szexet. És még véletlenül se érezze azt az exed, hogy próbálsz rátelepedni! Tudod, annak két következménye lehet: újra össze akar majd jönni, vagy épp ellenkezőleg, azonnal menekülőre fogja.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így lesz szexisten a párod, ha segítesz neki

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.