Valentin nap – A csillagjegyed elárulja, mivel tehet boldoggá a párod

Közeleg a Valentin nap, amikor a pár tagjai igyekeznek egymás kedvében járni. Nézzük, te minek örülnél a legjobban a horoszkópod szerint.

Kos

Kalandozó személyiség vagy, ezért tökéletes meglepetés lenne számodra egy kirándulással egybekötött romantikus piknik. Egy doboz bonbon és egy kis pezsgő a hegy tetején, kedvesed ezzel tudna levenni a lábadról – számol be a Bien.

Bika

Az éttermek és fürdők sajnos zárva vannak, ezért egy romantikus otthoni este lesz neked a tökéletes ajándék. Egy közös fürdő rózsaszirmokkal, gyertyafényes vacsora, finom desszert és szenvedélyes összebújás, te így ünnepelnéd meg a szerelmet.

valentin, szerelem

 

Ikrek

Kíváncsiságod olthatatlan, ezért úgy tudnátok a legszebben megünnepelni a Valentin napot, ha egy olyan játékot játszanátok kedveseddel, ami arról szól, hogy minél többet megtudjatok egymásról. Pár romantikus vagy szexi kérdés és új szintre emelhetitek a kapcsolatot.

Rák

Nem vágysz sokra, ezért neked könnyű örömet szerezni. Azt szeretnéd, hogy minden Valentin nap egy romantikus élmény legyen, ezzel együtt pedig egy kedves emlék. Téged nem kell elhalmozni ajándékokkal, csak a partnered figyelmére vágysz és egy kis romantikára, így nagy örömet okozna például, ha újra megrendeznétek a legelső randitokat.

A folytatásért KATTITNS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ezzel lehengerelheted a párod Valentin-napon

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.