Az 5+1 kényelmes szexpóz – A fáradt napokon is élvezetes

Legyünk realisztikusak, nem mindig van lehetőség arra, hogy hajnalig tartó, egetrengető szexcsatában vegyünk részt, hiszen előfordul, hogy az akrobatikus maratoni menetekhez túl kimerült az ember.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy fáradtan nem lehet jó a szex, ahogy az alábbi hat kímélő póz is bizonyítja.

Kiskifli-nagykifli

Intim összebújás egy kis szexszel vegyítve: Egy tökéletes elalvás előtti póz, hiszen így akár álomba is szenderedhettek. A férfi a nagykifli, aki hátulról ölel. Mindketten egy irányba néztek, te felemeled vagy kicsit előrébb húzod a lábad, ő pedig hátulról beléd hatol – számol be a Bien.

Mivel mindketten oldalfekvésben vagytok, alig kell mozognotok, szinte elég csak kicsit ringatózni, itt ugyanis az apró mozdulatok is sokat számítanak. Váltogathatjátok azt is, melyikőtök mozog, amíg a másik pihen.

Fotó: 123rf.com

Orál ülve

Akármilyen fáradt is valaki, egy kis orális kényeztetésre nehezen mondunk nemet. Ülj egy kényelmes fotelbe vagy a kanapéra. A partner előtted ül a földön – lehetőleg egy párnán, hogy neki is kényelmes legyen és a szájával elégít ki, majd cseréltek.

Kényelmes, mégis rendkívül élvezetes póz, ami úgy kényeztet, hogy közben egyikőtöktől sem kíván túl sok energiát. Nincs merev váll, fáradt nyak, hiszen mindenki kényelmesen ül közben. Az ágy szélére ülve is jól működik, sőt, hátra is fekhetsz közben, csak arra ügyelj, hogy el ne szenderülj.

Könnyített lótusz

Tantrikus élvezet: gyengéd, mégis intim póz a lótusz és ebben a formájában annyi a könnyítés, hogy a férfi az ágyon a fejvégnek vagy a falnak dől, így teljes a kényelme. Lábait terpeszben kinyújtja vagy törökülésben ül, te pedig szemből szépen ereszkedj rá. Kevés mozgásra lesz csak szükség, a behatolás mégis mély és közben végig egymás szemébe nézhettek. Idézd meg a tantrikus szex tanításait és próbálj meg a hüvely izmaival dolgozni.

Oldalsó 69

Szimultán orális szex egy kicsit másképp: a hagyományos 69 kényelmetlen lehet a felül levő számára, de az oldalt fekvős verziója mind a két félnek kényelmes. Feküdjetek le egymással szemben úgy, hogy a fejetek a másik ágyéka előtt legyen és szájjal és/vagy kézzel kényeztessétek a másikat. A felül levő lábad pihentetheted a partner vállán, nem fogja zavarni.

Közös önkielégítés

Külön, mégis együtt: feküldjetek le szorosan egymás mellé és nyúljatok magatokhoz úgy, ahogy egyedül is szoktátok. Saját magát az ember könnyen és gyorsan el tudja juttatni a csúcsig, de így, hogy a partner ott van melletted, az élmény mégis közös. Furcsának találod?

Pedig egy tavalyi felmérés szerint a párkapcsolatban élő amerikaiak nagy része rendszeresen maszturbál: Tízezer párt kérdeztek és a férfiak 91, a nők 78 százaléka vallotta, hogy rendszeresen szokott önkielégíteni, tehát miért ne csinálhatnátok együtt? Nem megerőltető, mégis „célravezető” módszer, ami ráadásul a kapcsolatban izgalmas újdonság lehet.

Kutyapóz a kanapén

A megunhatatlan doggy style: térdelj a kanapéra – vagy egy fotelre – úgy, hogy a rátámaszkodsz a háttámlára, a partner pedig mögötted állva hatoljon beléd. A támla segít megtartani a felsőtested, akár a fejedet is a karjaidra hajthatod, csak figyelj, hogy aludj el. A férfinak ugyan állnia kell, de elég csak kis mozdulatokkal operálnia, vagy amennyiben te „tolatsz” hátra, elég csak egyhelyben állnia, így neki sem megerőltető a kardió.

Olvasd el ezt is!

Szexpózok, szexpartnerek- így szexelnek a magyar nők

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.