Müller Attila az öngyógyításban hisz

Nagyon rosszcsont gyerek voltam, úgyhogy már kiskoromban is rengeteg balesetet szenvedtem, estem-keltem, de én már ekkor is azt tanultam, hogy nem kell megijedni a kisebb sérülésektől. A családomban is ezt láttam, így én is hiszek abban, hogy egy egészséges szervezet képes saját magát meggyógyítani. Persze komoly betegségnél mindenképpen orvoshoz kell fordulni, de ha lehet, akkor jobb elkerülni a gyógyszereket, és a természetes utat választani.

Amikor elszakadt a külső bokaszalagom, akkor az orvosok begipszelték a lábam: másfél hetet kellett volna feküdnöm és még három hetet járógipszben lennem – ebből az lett, hogy a harmadik nap után levágtam a fekvőgipszet és már vissza sem mentem az orvoshoz. Akkor fekete-nadálytőkrémet használtam, ami minden kisebb szakadást, izomgyulladást, zúzódást vagy véraláfutást is remekül gyógyít, de szoktam alkalmazni a Cicaplast krémet is. Emellett saját gyógytornát alkalmaztam: óvatosan elkezdtem mozgatni a lábam, egyre jobban terheltem, és hamarosan úgy működött, mint régen.

Már vannak olyan kenőcsök is, amelyek a segítenek a sebgyógyulásban is: nemrégen elestünk bobbal és a párom lehorzsolt a karjáról a bőrt. Ekkor ismerkedtünk meg egy nanotechonlógiás termékkel, a Lavyllel, ami szinte azonnal bekerültek a sejtek közé, a nano részecskék bevitték a hatóanyagot, így megdöbbentően gyorsan gyógyult a seb.

Kisebb törésnél sem a kalcium pezsgőtablettát alkalmaztam, hanem megfőztem két tojást, és a héját porrá őrölve és mézzel elkeverve megettem – ez olyan dózisú kalciumot ad a szervezetnek, amivel pótolni tudta a szükséges részeken.

Fotó: RTL Klub

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.