Hogyan gyógyultam meg a rákból?

Tizenegy hónappal ezelőtt enyhe hasmenésszerű tüneteim lettek, ilyet eddig még soha nem tapasztaltam. Arra gondoltam, hogy biztosan valami nem egészen frisset ettem és ezért jött ez a tünet.

Két hét után is változatlanul megmaradt a dolog és elmentem a családorvosomhoz, aki általános laborvizsgálatot rendelt. Nagyon alacsony volt a Ca szintem, csodálkozott is hogy nincsenek izomgörcseim. Ca pezsgőtablettát kellett szednem két hétig.

A Ca szintem helyreállt, kaptam egy bélnyugtató tablettát, de egy hónap szedés után is megmaradt a panaszom. Az orvosom további vizsgálatot javasolt.

A vastagbél-tükrözés után néhány nappal érkezett meg az eredmény: rosszindulatú daganatom van, amit a szövettan is igazolt. Műtétet javasoltak és a műtét után kemoterápiát és sugarat.

Mit lehet ilyenkor tenni? Egy kicsit se tetszett nekem a műtét és a többi kezelés, de élni akartam, ezért rábólintottam a dologra. Két hónappal későbbre kaptam időpontot a műtétre.

Azt mondtam magamnak: van most két hónapom, hogy meggyógyítsam magam és elkezdtem kérdezősködni a környezetemben, hátha találok hozzám hasonló beteget, aki meggyógyította magát.

Találtam!

Az egyik munkatársam felesége méhnyakrákból gyógyult meg arany- és ezüstkolloid segítségével. Semmilyen negatív mellékhatása nincs a kolloidoknak – pozitív hatása viszont számos akad – ezért nem sokat gondolkoztam a dolgon, azonnal elkezdtem a kúrát.

Három hét elteltével kezdett enyhülni a hasmenésem, ez erős bizakodással töltött el. Az ötödik héten megszűnt a hasmenésem és egyre jobban reméltem, hogy a műtétet el fogom kerülni. A kúrát folytattam és folytatom azóta is.

A műtét tervezett időpontjában bementem a kórházba és elvégeztek egy műtét előtti tükrözést. A vizsgálat feltűnően soká tartott, mint kiderült nem találták az eltávolítandó daganatokat, a műtét elmaradt. És elmaradt a kemoterápia és sugarazás is.

Azóta már két ellenőrző tükrözésen is voltam, de a daganatoknak nyoma sincs.

Az arany- és ezüstkolloidot a PentaMax-tól rendelem azóta is, mert itt dupla aranytartalommal kapható és egy független minőségellenőrző folyamatosan vizsgálja.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.