Mit árul el rólad a szexhoroszkópod?

A horoszkóp az élet szinte minden területére tud útmutatásokat adni, nincs ez másképp a szexualitás területén sem. Kíváncsi vagy, te hogy szexelsz a horoszkópod szerint? Akkor olvass tovább!

Szexhoroszkóp

Szoktad nézni a napi horoszkópod? Néha beletrafál, néha meg nem igazán találja el, igaz? Attól függetlenül, hogy valaki hisz-e a horoszkópokban vagy sem, annyit bizton állíthatunk, hogy minden csillagjegynek megvannak a rá jellemző tulajdonságai, mind másképp viselkedik, másképp érez, másképp szeret – számol be a FemCafe.

Talán már sok válogatást megnéztél, ellenőrizted, hogy a leghűségesebb vagy a legmanipulálhatóbb csillagjegyek közé tartozol-e, de azt vajon eltalálja-e a horoszkópod, hogy mit szeretsz te, vagy a partnered igazán a szexben? Egy híres óvszer márka összeállított egy listát, amelyben több mint kétezer embert kérdeztek ki a szexuális szokásaikkal, vágyaikkal kapcsolatban. Nézd meg melyik csillagjegy hogy szereti igazán!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Nem igazán jöhet szóba náluk a szabadtéri szex és az összes csillagjegy közül ők idegenkednek a leginkább a csoportos “malackodástól”. A játékszereket azonban annál jobban kedvelik. A megkérdezettek 42%-a állította, hogy rendszeresen használ valamiféle szexjátékszert, a legtöbben maszturbáció közben, 51% pedig az olajat részesíti előnyben. Az összes csillagjegy közül a Vízöntők szeretik leginkább az olajak használatát.

szex

Fotó: 123rf.com

Halak (Február 19 – Március 20)

A Halak az érzelmességükről, az érzékenységükről ismertek, a hálószobában már jóval magabiztosabbak. A megkérdezettek 27%-a vallotta be, hogy már többször is lefilmezte magát és partnerét szex közben. A Halaknál sokszor fordul elő a nyitott kapcsolat lehetősége, 30% azt állította, hogy már legalább egyszer volt nyitott kapcsolatban. Azonban sokszor nem koncentrálnak “erre a világra” és előfordul, hogy fejben egész máshol vannak, ami megmagyarázza, hogy a vizsgálat során az is kiderült, hogy ennél a csillagjegynél fordult elő legtöbbször, hogy rossz nevet mondtak szex közben. Upsz.

Kos (Március 21 – Április 19)

A csillagjegy sokban hasonlít az állatra, akiről a nevét kapta, ám a hálószobában sokszor inkább egy szelíd borjúhoz hasonlít. A felmérésben kiderült, hogy a Kos jegyűek voltak azok, akik a leghosszabb idő óta nem szexeltek, sőt, az első szex után sok esetben két év is eltelt, mire még egyszer megmerték tenni a lépést. Amikor azonban megtörténik, nem szeretik elsietni a dolgot, a felmérés alapján ők szexelnek a legtovább, minimum 31 percig.

Bika (Április 20 – Május 20)

A megkérdezett Bikák előbb mondanának le a közösségi médiáról, mint a szexről. 71 százalékuk vallotta, hogy inkább mellőznék teljesen 1 évig a közösségi médiát, mint a szexet, ennek ellenére azonban a többség azt nyilatkozta, nem kedvel semmi fajta merész fantáziát vagy furcsaságot az ágyban.

szex, szexjáték

Fotó: 123rf.com

Ikrek (Május 21 – Június 20)

Egy Ikrek jegyű biztosan nem színlel orgazmust. Legalábbis a felmérés szerint. Azonban ha arról kérdezik őket, hogy hány szexuális partnerük volt eddig, arról már sokkal nagyobb valószínűséggel hazudnak. A megkérdezettek 21%-a vallotta be, hogy előfordult, hogy a partnerüknek több szexuális élményről számolt be, mint amennyi valójában volt. A Bikákkal ellentétben pedig az Ikrek csupán 59%-a adná fel a közösségi médiát a szexért cserébe.

Rák (Június 21 – Július 22)

A felmérés szerint a Rákok szexelnek a legtöbbet. A megkérdezett Rákok fele állította, hogy egy hónapban több, mint 8 alkalommal kerül sor szexuális együttlétre. Emellett náluk fordul elő leginkább, hogy a hálószobán kívül is szexelnek, legalábbis a megkérdezettek 78%-a állította ezt.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így lesz szexisten a párod, ha segítesz neki

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.