Szexpózok, szexpartnerek- így szexelnek a magyar nők

Kiderült, hány szexpartnere van egy magyar nőnek az élete során, és az is, hogy  melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza.

A fiatal magyar nők többségének tíznél kevesebb szexpartnere volt az élete során

– derül ki a felmérésből. Az Ország Szextesztje című online kutatás azt is megállapítja, hogy a szexpartnerek száma és a jelenlegi párkapcsolati állapot között nincs komolyabb összefüggés. A 18-49 éves egyedülálló nők 69%-a, az alkalmi kapcsolatban élők 66%-a, a párkapcsolatban élők 80%-a és a házasok 72%-a is tíznél kevesebb emberrel bújt ágyba.

Foto:123rf.com

A kutatásban résztvevők közel fele négy, vagy ennél is kevesebb szexuális partnert fogyasztott el. Jóval kevesebben vannak, aki 5-9 emberrel (26%), vagy 10-15 partnerrel (15%) gyűrték a lepedőt. Húsznál több „játszótársról” a nők mindössze 8%-a vallott. Összesen tízből egy nő mondta azt, hogy a szexlistája igen rövid:

egyetlen nevet tartalmaz. A huszonéveseknél ez az arány 15%, a harmincasok körében 5%, a negyvenesek esetében pedig 11%.

Napjainkban a szex mint az egészségre jótékony hatást gyakoroló tevékenység él a köztudatban. Volt azonban idő, mikor a szexuális önmegtartóztatás pozitív egészségügyi hatásai álltak a témát érintő különböző fórumok gyújtópontjában.

Hogyan hat a szex az egészségünkre?

A szexkutatás rávilágít arra is, hogy a nők hány százaléka éli szexmentesen az életét. A 18-29 évesek 7%-a mondta azt, hogy még senkivel sem került intim közelségbe. Az idősebb korosztályoknál a szüzek aránya egy százalékos. A kutatás azt is kiderítette, hogy melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza.

E tekintetben kiélezett a verseny a misszionárius (29%), a lovaglópóz (28%) és a kutyapóz között (27%), olyannyira, hogy lehetetlen egyértelmű győztest hirdetni. A kevésbé hagyományos pózokat alig említették a hölgyek, a kiskifli/nagykifli 8%-ot ért el, az ülő szexpóz 3%-ot, míg a lótusz és a 69-es 2%-ot.

Ha a korosztályokat nézzük, akkor a 18-29 éveseknél és a harmincasoknál is a misszionárius vezet (29% és 32%), a negyvenesek körében azonban a lovaglópóz viszi a prímet 31%-kal. A kutatás a hölgyek lakhelye szerint is vizsgálta a kérdést:

a községekben kimagaslóan a misszionárius a sláger (47%), a városokban és a megyeszékhelyeken egyaránt lovagló pózban szeretik élvezni a hölgyek a testi örömöket (33%), míg a fővárosban kiegyenlített a verseny a három klasszikus között, sőt még a kis kifli/nagy kifli formátum is kapott 15%-ot.

 

Míg az egyedülállók között magasan vezet a misszionárius póz (40%), az alkalmi és párkapcsolatokban nagyot zuhan a népszerűsége (22-23%). Ahogy komolyodik a kapcsolat, úgy válik egyre kedveltebbé a misszionárius póz:

házasságban a párok már nagyjából harmada választja ezt. A lovagló póz az alkalmi kapcsolatok (33%) és a házasságok (36%) nagy favoritja, az egyedülállóknak mindössze 14%-a választja ezt a pozitúrát.

Klasszikusnak gondolnánk, az adatok alapján azonban nagyon is megosztó a kutyapóz, alkalmi kapcsolatokban tízből mindössze egy esetben bukkan fel, de párkapcsolatban és házasságban is csak minden negyedik pár áldoz így a gyönyörök oltárán.

Fotó: 123rf.com

A három klasszikus az ország minden régiójában vezet, azonban vannak területi furcsaságok. Lehet valami a levegőben a Nyugat-Dunántúli régióban, ahol teljesen másként szeretik a szexet a nők, mint az ország többi részén.

“A nyugati határszélen minden ötödik nő a kiskifli/nagykifli pozitúrát részesíti előnyben, márpedig egyetlen másik régióban sem jelölték meg ilyen magas arányban ezt a pozitúrát. Míg Észak-Magyarországon a 38% a lovagló póz kedveltsége és a többi régióban is 30 százalék körüli, addig a nyugati végeken csak 5% szereti a lovaglást.”

Forrás: Life.hu

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.