5+1 biztos jel, hogy jó lesz a szeretkezés

A legfinomabb radarjaid csak nagyon kivételes esetekben vezethetnek félre, ezért ideje hallgatnod rájuk, amikor súgnak a nagy Őt illetően. De hogyan bizonyosodhatsz meg róla, hogy a kiszemelt valóban fergeteges lesz az ágyban?

Már a hangjától libabőrös leszel

A kellemes, mély, duruzsoló férfihangot nem csak a babák imádják, bizonyára te is elalélsz tőlük. Hogy mi ennek az oka? Természetesen az a fránya tesztoszteron, ami az összes férfias jegyért, így közvetve az ágybéli teljesítményért is felelős. Minél mélyebb a kiszemelt hangja, annál több tesztoszteront termel a szervezete, tehát jó eséllyel levesz majd a lábaidról azzal, hogy egyszerűen kimondja a nevedet. Fantáziában már most bátran továbbmehetsz, hiszen aki a férfias jegyeket nem csupán a külsején hordozza, az minden bizonnyal tökéletesen tudja, mire van szükséged az ágyban. A bizsergető hangról szerencsére az első beszélgetés alkalmával meggyőződhetsz, és ha az alábbi jegyeket is bezsebeled, akkor minden okod megvan a reménykedésre – számol be a Bien.

zuhany, szex

Fotó: 123rf.com

Jó étvággyal falatozik

Ezt az árulkodó jelet szintén leellenőrizhetsz már a vacsoránál, ugyanis messzemenő következtetéseket vonhatsz le abból, hogyan falatozik a kiszemelted. A felmérések azt bizonyítják, hogy aki jó étvággyal, az ízeket élvezve étkezik, az minden bizonnyal hasonló lelkülettel teljesít majd az ágyban is. Míg, aki inkább csak csipeget, válogat, és túl gyorsan befalja az ételt, azt valószínűleg a hálószobában is nagyobb eséllyel kell majd noszogatni (vagy éppen maradásra bírni). Persze ennél a pontnál óvatosnak kell lenned, hiszen nem mindegy, első alkalommal mennyire feszélyezett a társaságodban, vagy éppen a vacsorátok előtt bekapott pár falatot és most nem igazán éhes… Ezek befolyásolhatják az eredményt, de a tényen nem változtatnak. Szóval jó étvágyú, de komótosan falatozó férfiak előnyben!

Sikeres sportoló, vagy jó táncos

Ha pedig a kettő együtt, akkor igazi mázlista vagy! A sportolók köztudottan kitartóak, jó csapatjátékosok és keményen megdolgoznak az eredményekért, így minden bizonnyal egy kitartó szeretővel állsz szemben (akinek jó eséllyel a teste is figyelemreméltó). A valamirevaló tánctudás feltételezi a megfelelő ritmusérzéket, ami megint csak nem egy elhanyagolható tényező, ha az együttléteket vesszük górcső alá. Úgyhogy itt az ideje, hogy kifaggasd a kiszemeltet, milyen sportot űz szabadidejében, továbbá minél előbb hívd el egy táncparkettes szórakozóhelyre. Ha nem fél megpörgetni, irányítani a vad ritmusok hallatán, akkor minden bizonnyal az ágyban is elragadó és fáradhatatlan teljesítménnyel fog elvarázsolni.

szex

Fotó: 123rf.com

Nem fél beszélni az erotikáról

Ha nem irul-pirul, amikor a szeretkezés bármilyen szinten (akárcsak nosztalgikus jelleggel) szóba kerül, akkor jó eséllyel nem kell izgulnod az első éjszakát illetően. Persze nem árt, ha körültekintő vagy, mert nem szerencsés, amikor a partnered folyton henceg a teljesítményét illetően. Egyrészt veszélyes, hogy a saját önbizalmát próbája így megerősíteni (ha nem túl diszkrét és neveket is említ, az szintén negatívum a rovására), másrészt akarva, akaratlanul is azt közvetíti, hogy mindenáron ágyba akar vinni, ami nem feltétlenül lesz szimpatikus számodra. De, ha túlságosan hallgatag és szégyenlős, akkor kevés az esély rá, hogy a teljesítménye másmilyen lesz: a témát érintve tehát az aranyközépút a legideálisabb.

Árulkodó a testbeszéde

A kutatások alátámasztották, hogy azok a férfiak, akik gyakran gesztikulálnak, kezükkel, szemkontaktusokkal is rásegítenek a kommunikációra, az ágyban is jobban telesítenek. Nem túl nehéz a tényeket megmagyarázni, főleg ha a „latin szeretőkre” gondolsz, akik imádnak táncolni és feltűnően hadonászni. De mi áll a háttérben? 

Természetesen az, hogy a testi kommunikáció nem feltétlenül tudatos és nem kizárólag a beszélgetésekre koncentrálódik, hanem az ágybeli teljesítményre is következtetni enged. Ha a kiszemelted heves, határozott, sokat mozgolódik és teljesen beleéli magát a kommunikációba, akkor minden bizonnyal az ágyban is hasonlóképpen teljesít majd. Amennyiben szereted, ha levesznek a lábadról és szívesen átadod az irányítást, jó eséllyel tökéletes partnerre találsz egy erősen gesztikuláló férfi társaságában.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ennyi évesen élvezik a nők legjobban a szeretkezést

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.