Ennyi évesen élvezik a nők legjobban a szeretkezést

A legfrissebb statisztikák szerint a fiatalok valamikor 16-18 éves között élik át legelső szexuális élményüket. Ez ugyanúgy igaz a lányokra és a fiúkra is. Persze mondhatnánk, hogy ez már sokkal előbb is megtörténik, mert már az általános iskola végén is kialakulhatnak hosszútávú, szerelmes kapcsolatok.

Ám sok lány, dacára a lehetőségeinek vagy épp annak hiányában, szűzen hagyja ott a középiskolát és csak a főiskolán, egyetemen ismeri meg a testi örömöket, már, ha egyáltalán megismeri. A legutolsó kutatások szerint ugyanis a nők nem a húszas éveik elején élvezik leginkább a szexet és nem is a húszas éveik végén. Ennél sokkal később, a harmincas éveik kellős közepén jutnak el szexuális életük csúcspontjára – számol be a Bien.

Adódik a kérdés, hogy addig vajon mi történik egy nővel szex közben? Eltelik közel húsz év, mire megtapasztalja a valódi testi boldogságot? Nos, sokszor ez tényleg így van. Míg a férfiak számára természetes és szinte azonnali az orgazmus készség, addig a nőknek hónapokig, évekig, nem ritkán évtizedekig tart felismerni, mire van szükségük, hogy vágyaik kiteljesedjenek.

szex

Fotó: 123rf.com

A 35 éves kor a legtöbb nő számára elhozza a családi és szakmai stabilitás nyugalmát. Ekkora már nagy tapasztalatra tettek szert, kiismerték magukat, megtanulták elfogadni saját hibáikat és általában kevesebbet is szoronganak. A stabil párkapcsolat, az őszinteség és a tabuk ledöntése is hozzájárul ahhoz, hogy 35 évesen valódi örömforrásként tekintsen egy nő a szexre.

Nem, nem 30! Ennyi évesen élvezik valójában a nők leginkább az együttléteket

Az egyik leghíresebb színésznő, a most 71 éves Cher is azt vallja, hogy a harmincas éveinek közepétől élvezi igazán a szexet. Mint mondta, sosem volt semmi jónak elrontója, ezért előfordult, hogy hetente váltogatta partnereit. A 16 évvel fiatalabb Tom Cruise-szal is 35 évesen volt egy rövidke viszonya. „Benne volt a Top5-ben nálam, már ami az ágyban nyújtott teljesítményét illeti. Nagyon izgató volt, és meglehetősen heves. Remek pasi” – árulta el a színészről.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.