3 mondat, ami jobbá teszi a szexuális életed

A szex sok párkapcsolatban egy idő után ritkábbá válik, de ez teljesen normális. Azonban ha problémáitok akadnak ilyen téren, van néhány mondat, amely segít közelebb hoz téged a partnereddel.

A jó szexuális élethez közvetlenebb kommunikációra van szükség. A legjobb terapeuták (Men’s Health-nél) írtak néhány kifejezést, olyan mondatot, amelyek segítenek abban, hogy kevesebbet veszekedjetek, jobb legyen a szex és szorosabb kötelék alakuljon ki köztetek. Ezeket kell mondanod, ha a hálószobában a következő szintre szeretnéd emelni a dolgokat – számol be a Femcafe.

“Nagyon szexi álmom volt rólad tegnap éjjel.”

Mindig kínos valami újat felhozni, amit ki akarsz próbálni – vagy esetleg egy adott dologból többet szeretnél, de valójában nincs mitől félned. “Szeretem, amikor egy nő elmondja, hogy gondolt arra, hogy velem szexel azon kívül, amikor ténylegesen lefekszünk egymással” – mondja Paul Kita, a Men’s Health vezető szerkesztője. Adj meg konkrétumokat (pl. mit viseltél, ki kezdeményezte), hogy valóban erotikus képet fessél, és ezt az álmot valóra váltsd később.

Fotó: 123rf.com

“Ó, istenem, imádom, amikor ezt csinálod.”

Ha nem akarsz a szex közben azon gondolkodni, hogy mit mondj, akkor dicsérd meg azokat a dolgokat, amiket jól csinál a partnered, amiket tényleg szeretsz. “Csak mondd el, mit érzel” – mondja Dean Stattmann, a Men’s Health speciális projektek szerkesztője.

“Ha a szavak pillanatnyilag túlságosan elvonják a figyelmet, hagyd el őket, és inkább nyögd ki a gyönyört” – mondja Megan Fleming, Ph.D., New York-i szex- és párkapcsolati szakértő.

“Nincs rajtam fehérnemű. Alig várom, hogy találkozzunk!”

Küldd el neki ezt a szöveget, amikor még dolgozik – annyira kilóg a szövegkörnyezetből, hogy még erősebb hatást érhetsz el vele, mintha együtt lennétek. Ez egy kedvcsináló, egyfajta kiterjesztett előjátékra.Ha egy nő átveszi a vezetést, az hatalmas fordulat” – mondja Stattmann. – Főleg, ha a vágyairól van szó.

Olvasd el ezt is!

A 7 leggyakoribb szexuális fantázia – Kitalálod melyek azok?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.