Előjáték menetterv

Íme néhány tanács a hölgyek örömére szolgáló orális szex kapcsán, ami a valóságban is működik.

Emlékeztek azokra a pornófilmekre, amikben a férfi egyből nekiesik a nyelvével a nő nemiszervének, és ettől a lány egyből felizgul? Ja, hogy ti nem is néztek ilyesmiket? Nos, akkor legalább nem kell egy az egyben elfelejtenetek az ott alkalmazottakat.

Nem kell egyből a tárgyra térni

Az ő vaginája pontosan annyira érzékeny, mint a te péniszed, tele van idegvégződésekkel, és nagyon vékony rajta a hámréteg, úgyhogy csak csínján! Kezdd egy kis régimódi simogatással, izgasd a nyakát, csókolózz vele kicsit, egyszóval győzd meg arról, hogy “nagy csapatba játszotok”, nincs mitől tartania, nyugodtan elengedheti magát.

A csikló csak a végén

A csikló egy kicsike pénisz. Meglepő ugye? Pedig így van, a magzat fejlődése során viszonylag későn dől csak el, hogy fiú vagy lány születik, így az egyik esetben csikló, a másikban pedig hímvessző fejlődik ugyanabból a sejthalmazból. Annak ellenére, hogy kicsi, több mint kétszer annyi idegvégződést tartalmaz, mint a férfiak büszkesége, mindezek pedig egy igen kis területen koncentrálódnak. Éppen emiatt nem érdemes egyből ezzel kezdeni, érdemesebb egy udvariassági látogatást tenni a nyelveddel a combtöveknél, a kis- és nagyajkaknál, illetve természetesen a hüvely bejáratánál.

Ne aggódj, jól csinálod!

A legjobb eset az, amikor konkrét utasításokat ad a párod, de ha ezt nem teszi, akkor is ki tudod következtetni, hogy mi a helyzet. Figyeld a légzését, ha finoman, fokozatosan gyorsul, akkor jó úton jársz, ha bizonyos mozdulatokat hirtelen légzésvétel kísér, akkor azokkal inkább hagyj fel. Ha nem tudod egyértelműen eldönteni a dolgot, akkor lassan mozgasd a nyelved, és ha felveszi a ritmust a saját testével, akkor nagyon jól csinálod a dolgod.

Ujjíts!

Nem helyesírási hiba, valóban az ujjaidat is bevetheted, ezekkel is csak finoman!

Ajkak mindenütt

Vannak a kisajkak, a nagyajkak, és a te ajkaid, egyiket se hagyd ki a buliból! A legjobb, ha a csikló izgatásakor a nyelved alsó, kevéssé érdes részével nyalsz lefelé, és az alsó ajkaddal felfelé.

69 csak ha ő is akarja

Az igazság az, hogy mindannyian lusták vagyunk, így sanszos, hogy ő is csak úgy lazán ott akar feküdni ahol épp van, és élvezni azt amit csinálsz. Ha viszont rá tudod venni a közös orális szexre, akkor hajrá, Summer of 69!

Igen, illatos!

Sok lány szégyelli azt, hogy milyen szaga van odalent, pedig akármennyire is tiszta a nők nemiszerve, valamilyen szagot biztosan áraszt, ez a feromonok és hormonok furcsa játéka. Ezt pedig nagyon jól jegyezd meg: akármennyire is büdös, nem az, csak illatos! Egy igazi pasi nem tántorodik el egy kis aromától, nem beszélve arról, hogy ha emiatt felhagysz a “munkával”, akkor a párodban szégyenérzetet alakíthatsz ki. Természetesen mindez nem vonatkozik a “nefürggyélle” típusú esetekre.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.