Ugyanabban a betegségben szenvednek Gwyneth Paltrow szülei

A színésznő édesanyja, Blythe Danner most először nyílt meg a rákkal vívott küzdelméről és arról, hogyan élte meg férje elvesztését, akit a rák ugyanezen fajtája győzött le.

A 79 éves hollywoodi színésznő elárulta, hogy titokban ugyanazzal a rákkal küzdött, amelyben néhai férje, Bruce Paltrow 2002-ben belehalt.

„Majdnem mindenkit érint valamilyen módon ez a betegség, de szokatlan, hogy egy párnál a rák ugyanazon fajtáját állapítsák meg” – mesélte a színésznő, akinél 2018-ban diagnosztizálták az adenoid cisztás karcinómát.

Miután közölték az orvosok, hogy rákos vagyok, felnéztem az égre és azt kérdeztem Bruce-tól: Magányos vagy odafent?

Gwyneth Paltrow

Fotó: 123rf.com

Blythe, akinek néhai férjétől két gyermeke született, az 50 éves Gwyneth és a 47 éves Jake, hozzátette, hogy már jól van és minden rendben, szerencsésnek érzi magát, hogy életben van.

A színésznő összesen három műtéten esett át, és további kezeléseket kapott. A Will & Grace színésznője a kemény küzdelem ellenére bevallotta, hogy egyáltalán nem félt a haláltól, mert már elvesztette élete szerelmét.

„Az ember sosem teszi túl magát egy ilyen veszteségen. Bruce volt a családunk szíve és az élet sokkal sápadtabb nélküle. De a gyász az ár, amit a szerelemért fizetünk.”

Olvasd el ezt is!

Gwyneth Paltrow-nál hullnak a kilók

Forrás: Napidoktor.hu