Gwyneth Paltrow-nál hullnak a kilók

Diéták, fogyókúrák – bármit képesek vagyunk bevetni, hogy a nem kívánt súlytöbbletektől megszabaduljunk. De vajon mennyire biztonságosak a különböző tisztító kúrák, amikkel a sztárok is fogynak?!

Gwyneth Paltrow amerikai színésznő, a Coldplay frontemberének Chris Martinnak a felesége, egy bizonyos Clean rendszerrel fogyott le. „Amikor a Cleant használtam sokkal több felesleges kilótól szabadultam meg, és az újévet már fittebben, egészségesebben és energikusabban kezdtem.” – reklámozta a színésznő a módszert.

Orvosok már régóta vizsgálják, és figyelik ezt a módszert. Ugyanis tény, hogy a tisztító módszerrekkel megkönnyítjük a szervezetünket, mert feloldjuk a nehéz ételek, mely így gyorsabban távozik a szervezetből. Azonban ezek a módszerek igen drágák, és lehet, hogy a pénztárcánkat hamarabb kitisztítják, mint a szervezetünket.

Mielőtt felelőtlenül költekeznénk, keressünk fel egy orvost és tájékozódjunk hasonló fogyókúrás módszerekről. Ugyanis lehetséges, hogy számunkra nem is megfelelő az adott módszer, és ahelyett, hogy fogynánk, még kár is teszünk szervezetünkben. A legfontosabb, hogy étkezzünk rendszeresen és egészségesen.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.