Penélope Cruz: le a fogyókúrával!

Nem szégyelli az öregedést, de betiltaná a fogyókúrára ösztönző tinimagazinokat Penélope Cruz.

Példaképnek Sophia Lorent és Audrey Hepburnt tartja. Nem szégyelli, hogy 37 éves, sőt elhatározta, olyan "elegánsan" fog megöregedni, mint az igazi nagy filmikonok – mondta el Penélope Cruz, példaképként Sophia Lorent és Audrey Hepburnt megemlítve.

"Sosem fogok hazudni a koromról. Számos színésznő van, aki nem harcolt az öregedés ellen, de elfogadta azt. Az arcom meg fog változni, de az öregedés jó dolog, mert azt jelzi, hogy még nem haltunk meg!?" –  jelentette ki egy brit magazinnak adott interjújában.A spanyol származású színésznő kijelentette, ha valakinek megadatik a hosszú élet, akkor erre legyen büszke és ne akarjon harcolni ellene.

Penelope_Cruize_le_a_fogyokuraval

Aki pedig szereti őt, az olyannak szeresse, amilyen azok a dolgok, amiket benne bárki szeret, ott lesznek 40, 60 vagy 80 éves korában is. Ezzel összefüggésben jelentette ki, hogy a tinimagazinokat, amelyek a még fiatal és fogékony olvasókat értelmetlen fogyókúrára ösztönzik, be kellene tiltani.

"Ki mondja, hogy vékonynak kell lenned? Vannak, akik jól néznek ki vékonyan, mások meg nem. Olyan, mintha csak soványan lehetne elfogadni az embert, és ez az újságok hatása!"
–  fakadt ki Penélope Cruz.

Forrás: