Kajafüggőségben szenved Bárdosi Sándor

Az egykori élsportoló nem bírja túl sokáig evés nélkül. Legutóbb egy piacon kellett volna segédkeznie, ám inkább a standok portékáját dézsmálgatta, minthogy dolgozott volna.

Nem tud ellenállni a finom falatoknak Bárdosi Sándor, aki amint meglát valami ínycsiklandót azonnal felfalja azt. Így volt ez legutóbb is, amikor Növényi Norbettel együtt egy termelői piacon vállaltak munkát. A helyettesítők című műsorban. Bárdosi már a munkára való hangolódást is falatozással kezdte.

„Kolbász, kifli, friss áruk, ki tudna ennek ellenállni? Én biztosan nem, úgyhogy munka előtt máris leteszteltem, amit csak tudtam” – mondta Bárdosi, akinél ez tényleg csak a bemelegítés volt. Ezután jött a zöldség- és gyümölcskóstoló, szinte nem maradt olyan portáka a piacon, amit ne fogyasztott volna el.

Sajnálom, de nem tudok ellenállni a kajának. Egy paprikáért sikerült még egy kiflit beszereznem, még egyszer körbenéztem, került hozzá kolbász, sonka, paradicsom, aztán egy kis házi tehéntejjel lekísértem az egészet. Nem én voltam aznap a munka hőse, de imádtam a piacon dolgozás minden pillanatát” – árulta el Bárdosi, aki aggódott, hogy a nap végén leteremtik viselkedése miatt. – „Bár elégedettek voltak a munkánkkal, tény, hogy én leginkább ettem, Norbi pedig dolgozott. Őt nagy szeretettel várják vissza dolgozni, az esetemben már kevésbé voltak lelkesek. Igaz, hogy sokat ettem, de ahol étel-ital van ott én nem tudok mást tenni, mint megenni azt.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.