Celine Dion elvesztette a hangját

Március közepéig az összes fellépését törölnie kellett Celine Dionnak, de jó esély van rá, hogy további koncerteket sem vállalhat egy darabig, ha azt szeretné, hogy később tudjon még énekelni.

Három hétig nem lép fel Las Vegasban Celine Dion, a tervezett fellépések jelentős részét le kellett mondania, miután orvosai a hangszálproblémák miatt inkább pihenést javasoltak neki. Az egyelőre kérdéses, hogy a további koncertekkel és szereplésekkel mi lesz, hisz a szakemberek a gyulladt hangszálakat legalább hat-nyolc hétig pihentetni kellene.

celinedion_480

A sztár előbb csak a hét végére tervezett koncerteket mondta vissza, kedden azonban bejelentette, hogy március 18-ig nem lép színpadra. A vizsgálatok szerint a jobb oldali hangszálát vírus támadta meg, és úgy ítélték meg, hogy állapota túl "törékeny".

Dion közleményben kért elnézést rajongóitól, hozzátéve, hogy próbálta "beállítani" a hangját, de a hangszálak nem akartak engedelmeskedni neki. Megnyugtatásképp viszont megígérte: azon lesz, hogy mielőbb visszanyerje formáját.

Forrás: