Celine újabb mesterséges megtermékenyítést akar

Celine Dion továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy mesterséges megtermékenyítéssel szüljön gyermeket, még annak ellenére is, hogy kiderült: mégsem terhes.

A 41 éves kanadai énekesnő nemrég megerősítette, hogy második gyermekét várja egy mesterséges megtermékenyítéses kezelés által. A férje spermáit 8 évvel ezelőtt helyezték el folyékony nitrogénbe, és most ezeket a sejteket ültették be a nő méhébe. Augusztusban és októberben is átment Celine egy ilyen kezelésen, ám sajnos mindkettő sikertelen maradt.

A rossz hír ellenére az énekesnő hajthatatlan maradt, és újabb beültetésen akart részt venni.
16011
?Dr. Zev Rosewak meg volt győződve arról, hogy sikeres teherbeesés volt, ám pár nap múlva kiderült, hogy sajnos tévedett. Sokkoló hír volt.? ? nyilatkozta a 67 éves Rene Angelil, Celine férje a Journal de Montreal című lapnak. ?Teljesen hétköznapi az amin keresztülmegyünk, nagyon sok párnak van szüksége hasonló eljárásokra a teherbeeséshez. A folyamat nagyon nehéz, és kimerítő, de azért bizakodunk. Celine eltökéltebb mint valaha, ismerik milyen, soha nem adja fel!? ? tette hozzá a férfi.

?Minden tiszteletem azoknak a nőknek, akik ezen keresztülmennek. Április óta Celine is rengeteg vizsgálaton, vérteszten, és hormonkezelésen esett át, de mindez nem vette el a kedvünket. Hiszünk az életben, és hiszünk az égiek jóindulatában.? ? nyilatkozta Angelil.

Forrás: